logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Boreal Resita


Parerea turistilor
8.1
Impresie generala
7.9
Pret/Calitate
7.8
Servicii, facilitati
7.8
Personalul
8.4
Curatenie
8
Locatia
8.6
adauga parerea ta

10.0
Radu din Brasov

Buna tuturor, Hotelul este asezat bine, chiar cum intri dinspre Hateg, esti aproape de Kaufland (15 min. mers pe jos) si la 30 min. de centru (mers lejer pe jos). Receptionerii sunt 2 barbati foarte cumsecade si foarte saritori, iar in aceasta directie felicit patronul ca i-a angajat si sper sa ii tina pana la pensie acolo. Noi am avut vedere catre Barzava, etaj 2, camera 16 si a fost foarte bine. Ne-am cazat chiar in 09.07.2016.


9.5
Number23

Eu am lucrat in acest hotel acum 4-5 ani...sincer nu stiu preturile, dar este curat si cei care lucreaza in hotel sunt amabili ! Ma rog...poate pentru altii nu este asa ...


2.7
RoxT.

Nu recomand!! Curatenia lasa de dorit (la prima intrare in camera ai zice ca e ok, dar in baie este murdar peste tot, pur si simplu se vede ca nu spala nimeni, nu mai zic despre cabina de dus... iar de pahare nici nu te poti atinge). In plus, a se evita vizitarea hotelului in sezonul rece (in mijloc de noiembrie calorifele sunt reci gheata si in camera sunt in jur de 19 grade). De fapt..a se evita acest hotel in general.


Facilitati generale Hotel Boreal


incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
Contact
Alte unitati de cazare in Resita
9.7
La
3 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016