logo-turism-virtual

clasificare 3

Vila Alex & Bia Eforie Nord


Parerea turistilor
8.4
Impresie generala
8.3
Pret/Calitate
8.3
Servicii, facilitati
8.3
Personalul
8.5
Curatenie
8.3
Locatia
8.8
adauga parerea ta

3.5
Felicia

Nu recomand.Curățenia în baie lasă de dorit.La chiuvete apa curge un firicel astfel încât nu prea reușești sa te speli pe dinți decât dacă încerci sa colectezi apa în mana.Coborând în bucătărie joș dacă vrem sa ne spălăm o farfurie,cana,au bureți de vase neschimbați de mult timp.O mare atenție trebuie sa aibă fiecare om și la scaunele din curte pentru ca sunt fragile se pot rupe mai ales dacă ești un pic mai plinut și te pune sa plătești deși au mese lipite cu scotch și scaune cusute cu sarma.Parola pentru înternet o au afișată dar surpriza nu functioneaza.Ăsta e ca am găsit la aceasta vila,unde am fost cazahar cu familia intr-o garsoniera la etajul 2 deși prin tel.am vorbit pentru etajul 1 având copii.Totuși pe lângă toate astea trebuie sa puncte și ce a fost bine.Sunt câte doua paturi mari care nu scârție când te miști, frigider funcționabil în fiecare camera,un televizor foarte mic cocoțat pe dulap un dus cu apa calda pentru toate camerele dar măcar era.Curtea intr-adevăr este mare au loc unde sa parchezi masina,acces la grătar.Dar ca o concluzie pentru familiile cu copii mai mici nu recomand.Scările către camere sunt foarte inalte.


10.0
botea mihaela

ma numesc Botea Mihaela.am fost cazata in garsoniera. totul este ok.in paturile din garsoniera pot dormi cite 3 persoane in pat, asa sint de mari.este f.curat, este apa calda. masa in curte la aer.bucataria in aer liber, ca la tara.pentru cei care vor ceva romanesc autentic,cu tot ce va trebuie la indemina,curat si civilizat va recomand aceasta vila.gazda este super ok.pentru mine are nota 10 cu plus.


10.0
Ramona

Nu am cuvinte sa descriu conditiile si comportamentul proprietariilor. Va sfatuiesc sa mergeti cu incredere, este al treilea an de cand merg aici si este super.


Facilitati generale Vila Alex & Bia


acces_bucatarie  Acces bucatarie
parcare  Parcare
gratar  Acces gratar
wireless  Conexiune wireless
baie_comuna  Baie comuna
Dotari in camere
telef  Tefefon
frigider  Frigider
TV  TV
dvd_player  DVD-player
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Eforie Nord
9.3
La
0.6 KM
9.5
La
0.7 KM
Pret
140 RON
10
La
0.7 KM
9.7
La
0.7 KM
9.9
La
1 KM
9.7
La
0.8 KM
9.9
La
0.7 KM
9.9
La
0.2 KM
9.9
La
0.4 KM
La
0.7 KM
9.5
La
0.7 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016