logo-turism-virtual

clasificare 7

Apartament Izvorul Dorului Sinaia


Pareri (1)
10
cometariu

Ai fost aici?
Adauga parerea ta
Un loc special cu aer curat si paraul si brazii langa tine, linistit si curat. Conditiile exceptionale de cazare, ca si cand te-ai mutat cu casa de la mare la munte. Multumim proprietarilor de la apartamentul 45.
Orasul Sinaia se află în județul Prahova, la circa 60 km nord-vest de Ploiești și la 50 km sud de Brașov. Amplasat într-o zonă muntoasă pe valea râului Prahova, altitudinea orașului variază între 767 m și 1. 055 m. Sinaia are statut de stațiune turistică și balneo-climaterică.

Izvorul Dorului se afla intr-o zona linistita a statiunii Sinaia, in cartierul Izvor, la iesirea catre Targoviste, intre soseaua calea Moroieni si Paraul Izvorul Dorului.


Va propunem inchirierea unor apartamente de 2 camere situate in imediata apropiere a centrului orasului, cu o capacitate de 3-4 locuri precum si apartamente situate intr-o zona linistita si plina de verdeata amplasate in partea de sud a orasului.

Ele dispun de dotari moderne cu bucatarii mobilate si utilate, acces la cablu tv si internet. Apartamentele beneficiaza de paza permanenta si parcare proprie.

Facilitati generale Apartament Izvorul Dorului


gradina  Gradina
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
lift  Lift
receptie  Receptie 24/24h
pastrare_bagaje  Spatiu pentru pastrat bagaje
parcare_suprav  Parcare supravegheata
Dotari in camere
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
baie_cada  Baie cu cada
uscator_par  Uscator de par
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Sinaia
10
La
1.1 KM
Pret
120 RON
La
3.9 KM
10
La
2.5 KM
10
La
2.1 KM
8.2
La
2.1 KM
10
La
1.4 KM

Harta site
©TurismVirtual 2013