logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Adriana Sibiel


Mihaela Vulpe
7.5
Impresie generala: 7 Pret/Calitate: 7 Personalul hotelului: 7
Servicii si facilitati: 7 Curatenie: 7 Locatia: 10
Pretul este ok, dar daca va faceti rezervare de pe net, o sa aveti surpriza sa va ceara mai mult, sa-si recupereze comisionul! Pentru o mamaliga, 200 g smantana, 1 l lapte si 3 lg de branza am platit 50 lei!!! Curatenia nu era chiar ca la carte. Proprietareasa ne-a incurcat rezervarile si in timp ce noi asteptam lamuriri, doamna povestea cu vecinele dansei despre inmormantari recente!!! Un lucru bun a fost ca au facut caldura in camera, iar baia avea geam afara!
popescu marius raducu
10.0
Impresie generala: 10 Pret/Calitate: 10 Personalul hotelului: 10
Servicii si facilitati: 10 Curatenie: 10 Locatia: 10
Pensiunea sistuata intr-o zona turistica rurala deosebita, prin traditie si locatie, am fost impresionati de amabilitatea, caldura si prietenia cu care am fost intampinati in aceasta locatie. mancare- traditionala, facuta pe loc, cu u gust deosebit- totul natural departe de e-urile orasului camere decente - cu toate conditiile, televizor, baie in camera, dus, apa calda permanenta, curatenie. servicii: pensiunea are un cal superb - CARINA- care ne-a oferit momente minunate, o scurta calatorie cu caruta si o drumetie calare(SUPERB) - pensiunea detine si biciclete - pentru cei interesati de ceva sport si relaxare Vom reveni catde curand se poate pentru a avea parte din nou de aer curat, relaxare si nu in ultimul rand de compania familiei oltean - oameni deosebiti prin caracter si caltura.
Marian
9.0
Impresie generala: 9 Pret/Calitate: 9 Personalul hotelului: 9
Servicii si facilitati: 9 Curatenie: 9 Locatia: 9
Personalul este swper de treaba! In cazul in care ai nevoie de ajutor sau vrei sa afli ceva legat de zona ii poti intreba cu usurinta. Pretul este destul de acceptabil, deci nu va ganditi ca aveti nevoie de zeci de milioane ca sa va cazati. Conditiile sunt foarte ok! Nu inteleg de ce deea a zis ca nu sunt bune conditiile, iar legat de faza cu cheia, sry..dar acolo te duci doar sa te relaxezi si sa te plimbi nu sa faci alte chestii si sati fie teama ca intra cineva peste tine. Hmm..necunoscuti ? :))...pai..de "necunoscuti" am dat si eu, doar vin turisti nu sunt singurul cazat acolo :)). Chiar daca este amplasata langa cimitir care e problema? Doar nu vin mortii peste tine noaptea :)) Recomand aceasta pensiune :)
deea
3.2
Impresie generala: 1 Pret/Calitate: 1 Personalul hotelului: 4
Servicii si facilitati: 1 Curatenie: 5 Locatia: 7
Eu am fost aici si va spun cu tota inima sa nu stati la aceasta pensiune... Personalul e foarte ok dar conditiile sunt varza sh in plus nici nu aveti cheie la camere .. In noaptea in care am stat eu acolo au intrat niste necunoscuti in pensiune.. Iar langa pensiune este un cimitir...
Adauga un comentariu pentru aceasta unitate de cazare
Numele dvs:
Email: (email-ul trebuie sa fie valid)
Impresie generala:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Pret/Calitate:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Servicii si facilitati
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Personalul hotelului:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Curatenie:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Locatia:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Comentariul tau:
*
Antispam
captcha

copiaza in caseta numarul din partea dreapta
Conditii de aprobare a comentariilor
 
Contact
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Sibiel

Harta site
©TurismVirtual 2006-2007