logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Casa Flutur Uzlina

Tefefon: 0721.242.490
Website: http://www.deltacasaflutur.ro/

Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Casa Flutur este asezata pe Bratul Sf. Gheorghe langa canalul Uzlina. Distanta pana la Tulcea este de 38 de km, si 20 de min pana in loc. Murighiol unde se poate lasa masina. De aici turisti pot fi transferati cu ambarcatiuni la pensiune.

Pensiunea Casa Flutur are 5 corpuri de cladire, si o sala de conferinte de 60 de pers. Capacitatea pensunii este de 88 de locuri.

In corpul 1 de cladire (corpul principal) avem un living cu televizor, minibar, aerconditionat, restaurant si baie. Cele 8 camere sunt situate la etaj, si sunt dotate cu baie, TV, aerconditionat, si 4 apart. cu o splendida priveliste spre Dunare. Veti avea acces si la terasa comuna pe hol.

In corpul 2 de cladire avem apartamente si garsoniere. Apartamentele sunt dotate cu living cu TV, minibucatarie, AC, si baie. Garsonierele sunt dotate cu TV, aer conditionat si balcon.

In curtea interioara a pensiunii veti gasi o terasa, umbrele, balansoare, loc de gratar si un ponton spre Bratul Sfantul Gheorghe. Pescuitul se poate practica chiar de pe ponton, sau in imediata apropriere a pensiunii.

Pensiunea noastra dispune de ambarcatiuni cu motoare intre 5 si 90 CP, cu capacitati de pana la 15 pasagari, iar aceste se pot inchiria.

Facilitati generale Pensiunea Casa Flutur


gradina  Gradina
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
bar  Bar
Dotari in camere
TV  TV
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Telefon: 0721.242.490
http://www.deltacasaflutur.ro/
Alte unitati de cazare in Uzlina

Harta site
©TurismVirtual 2016