logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Coroana Reginei Bran


Pareri (14)
7.6
cometariu

Ai fost aici?
Adauga parerea ta
Am fost la Coroana Reginei de Craciun-2013. Am o fetita de 1 an si opt luni si vroiam sa traiasca putin din atmosfera Craciunului. Am fost si cu parintii mei. Nu am gasit usor pensiunea, insa proprietarul a fost foarte amabil si ne-a indrumat. Drumul de acces - o portiune destul de greu accesibila, dar noi nu am avut probleme deoarece nu era prea multa zapada. Camerele simple dar curate, baia cura
Aceasta pensiune o gasim in satul Predelut la cca 3 km de Bran, fiind o varianta de cazare recomandata celor care doresc sa viziteze Branul dar sa si beneficieze de liniste.

Capacitatea pensiunii este de 48 persoane, in camere duble si triple. Fiecare spatiu de cazare este decorat in stil traditional, barnele de lemn fiid la vedere iar pe jos dunt blanuri de oaie. Baie cu dus, televizor si balcon veti gasi la fiecare camera.

Pensiunea beneficiaza de o curte spatioasa, cca 30 000 mp, unde veti gasi si o anexa cu ponei si magarusi - putand astfel incerca experienta unei plimbari calare.

Masa se poate servi la restaurantul pensiunii, cu o capacitate de 100 persoane, dotat cu instalatie de sonorizare iar in crama pensiunii puteti degusta vinuri traditionale.

In intreaga pensiune exista conexiune la internet gratuita.

Facilitati generale Pensiunea Coroana Reginei


gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
restaurant  Restaurant
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
wireless  Conexiune wireless
bar  Bar
mic_dejun  Mic-dejun inclus in pret
Dotari in camere
telef  Tefefon
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Bran

Harta site
©TurismVirtual 2013