logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Mama Cozonacilor BranLa pensiunea Mama Cozonacilor, dupa cum sugereaza si numele veti gasi paine de casa traditionala si produse de brutarie coapte chiar la pensiune.

Proprietarii pensiunii au facut tot posibilul pentru a le asigura turistilor toate conditiile pentru un concediu traditional. Aici veti gasi o curte spatioasa (cca 2000 mp) prin care curge un paraias; un loc de joaca pentru copii cu casuta, tobogan, leagane si groapa de nisip. Pensiunea dispune si de teren de sport (13 m x 24 m) unde puteti practica tenis, fotbal si volei.

Pensiunea Mama Cozonacilor este o constructie traditioanala din lemn. Toate camerele, cu un total de 29 locuri, sunt dotate baie proprie, televizor si balcon iar mobilierul este din lemn masiv.

In curte este amenajata o pastravarie, de unde va puteti pescui chiar dvs pestii ce vor fi gatiti iar la foisoarele de lemn amplasate in gradina puteti servi masa in zilele calduroase da vara.

Pentru firmele ce doresc sa organizeze seminarii sau team-buildinguri pensiunea pune la dispozitie o sala cu o capacitate de 40 persoane cu echipament specific.

Daca sunteti cu masina puteti sa o lasati in parcarea asfaltata de la pensiune.

Facilitati generale Pensiunea Mama Cozonacilor


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
restaurant  Restaurant
gratar  Acces gratar
sala_conferinte  Sala de conferinte
wireless  Conexiune wireless
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Bran

Harta site
©TurismVirtual 2013