logo-turism-virtual

clasificare 7

Apartament Turistic Corund

Tefefon: 0745126893


Localitatea Corund se afla intr-un cadru rustic de o frumusete rara, intre Muntii Tartod si Firtos. Este un sat aflat Depresiunea Praid, in judetul Harghita. Ambianta este captivanta, printre parauri, paduri, ape minerale, ferme si locuri extraordinare ce merita a fi vizitate si admirate.

Satul Corund are o traditie in ceea ce priveste ceramica populara; este unul din centrele faimoase ale olaritului din Transilvania. In fata caselor sunt expuse marfuri artizanale care atrag turistii prin frumusetea lor si calitatea ceramicii. Exista si obiecte din rogojina, pai, lana, lemn sau iasca.

Apartamentele Corund sunt situate in centrul acestei minunate localitati, intr-un mediu linistit, in apropierea drumului principal.

Cladirea principala dispune de 2 camere triple, pentru 6 persoane, iar la parter se afla sala de mese cu o capacitate de 30 de persoane. In curtea inchisa se pot parca autoturismele.

Cele 3 case sunt alcatuite din bucatarie dotata, cate doua camere duble, o camera de zi, terasa si baie.

Facilitatile apartamentelor: sufragerie, bucatarie echipata, gradina si curte spatioasa, gratar, loc de joaca pentru copii, mobilier de gradina, parcare in curte, radiatoare electrice, TV in camere, prezentare mestesuguri. Pentru oaspetii casutelor se face o reducere de 15 % la magazinul de artizanate al proprietarilor.

De asemenea, se organizeaza excursii, drumetii si echitatie.

Atractii principale: Muzeul, Biserica Unitariana, Biserica Romano-Catolica, operele sculptorilor, ale pictorilor si ale olarilor, Moara, mestesuguri populare, Targul olarilor.

Drumetii: vizitarea stanelor, Rakodohegy (rezervatie unde anumite sedimente ale izvoarelor sarate formeaza o roca numita aragonit), Tura Corundului.

Activitati extra: pescuit (pastravi) si vanatoare.

Pelerinajul (iulie), Festivalul “Expozitia de Ceramica din Arcso” (luna august), Balul Culesului Viei (luna septembrie – octombrie) si Festivalul orchestrelor de suflatori (luna septembrie) reprezinta alte atractii deosebite ale acestei zone.

Facilitati generale Apartament Turistic


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
acces_animale  Acces cu animale de companie
gratar  Acces gratar
loc_campare  Loc de campare
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
sala_conferinte  Sala de conferinte
receptie  Receptie 24/24h
parcare_suprav  Parcare supravegheata
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
frigider  Frigider
TV  TV
terasa  Terasa/balcon
cablu_TV  Cablu TV
Activitati sportive si de divertiment
teren_sport  Teren de sport
biliard  Sala de biliard
inchiriere_biciclete  Inchiriere biciclete
fitness  Centru fitness
Contact
Telefon: 0745126893
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Corund

Harta site
©TurismVirtual 2013