logo-turism-virtual

Cabana Art Vartop


Iulia
6.0
Impresie generala: 5 Pret/Calitate: 3 Personalul hotelului: 7
Servicii si facilitati: 4 Curatenie: 7 Locatia: 10
Gusturile intr-adevar nu se discuta dar cand vine vorba de macare si platesti 600 ron/pers pentru 3 nopti (masa de revelion inclusa) si ramai flamand nu stiu cui i-ar placea.Pretul camerei este 150 iar masa de rev 150 ron.Din 1200 ron pe camera credeti-ma se putea face o masa f copioasa si sa ai si profit.Cand ti se da orez clicos fara nici un gust, o supa facuta la plic, peste amar, stroganoff pe post de guma, etc nu stiu cui i-ar placea.Peisajul in schimb este superb.
Frostinu
5.2
Impresie generala: 10 Pret/Calitate: 4 Personalul hotelului: 1
Servicii si facilitati: 2 Curatenie: 4 Locatia: 10
De acord cu Attila. Cabana e frumoasa, camerele spatioase, administratorul amabil ...dar cam atat! La capitolul SERVICII si RESPECT pt. CLIENTI DOMNII DE LA ART MAI AU MULT DE INVATAT. Am fost de Revelion acolo cu un pachet de 7 nopti (inclusiv mancare) si am fost dezamagiti. Am inchiriat cabana in intregime cu bucatarie,pe bani grei, si asteptam exclusivitate. Insa bucataria a fost deschisa tuturor. Patronul & suita au fost preocupati mai mult de prieteni decat de noi, clientii contribuabili. Dupa o simpla friptura+ciorba la amiaza asteptam min. 2 ore si eram intrebati de min. 3 ori daca am comandat si... ce am comandat. Va recomand LECITINA pt. admin, patron, bucatar & suita, si DISTONOCALM pt. dvs.! Sau... evitati sa comandati mancare in restaurantul pensiunii. Si... f. important... nu uitati DOPURI PT. URECHI! Seara se chefuieste in stiluri mari, cu betivi si zgomot, a la generatia "Emo"... si n-o sa puteti dormi, daca aveati in plan...! Dar sfatul nostru: cautati in imprejurimi, ca aveti de unde alege...
Gabriel
9.8
Impresie generala: 10 Pret/Calitate: 10 Personalul hotelului: 10
Servicii si facilitati: 9 Curatenie: 10 Locatia: 10
Am fost si eu la aceasta cabana dar spre deosebire de domnul de mai sus eu am gasit liniste, nu am avut nici un fel de probleme, personalul a fost foarte respectuos iar mancarea buna si multa. Mie mi-a placut si cu siguranta daca voi ajunge pe la Vartop tot Cabana Art am s-o aleg!
Attila
6.0
Impresie generala: 10 Pret/Calitate: 5 Personalul hotelului: 1
Servicii si facilitati: 6 Curatenie: 5 Locatia: 9
Cabana frumoasa, camare spatioase, utilata corepunzator si de calitate, priveliste superba, insa administrata prost, ... foarte prost! Toata noaptea urla muzica rock/alternative, la maxim, de nu poti dormi nici la ultimul etaj, restaurantul e plin de betivi, de-ai casei, prieteni ai proprieterului. Mancarea e proasta, iar servirea dupa ani de asteptare. ... iar de ai noroc poate nu prinzi nici apa calda, si nici incalzire peste noapte pentru ca toata lumea doarme si se stinge focul. Daca vrei sa servesti micul dejun la 9-10 dimineata poti avea ocazia sa aduni resturile de sticle si mizeria ramasa de dupa cheful din fiecare seara, iar bucatarul inca doarme. Peste toate astea, daca faci observtii vei fi considerat pretentios!
Adauga un comentariu pentru aceasta unitate de cazare
Numele dvs:
Email: (email-ul trebuie sa fie valid)
Impresie generala:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Pret/Calitate:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Servicii si facilitati
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Personalul hotelului:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Curatenie:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Locatia:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Comentariul tau:
*
Antispam
captcha

copiaza in caseta numarul din partea dreapta
Conditii de aprobare a comentariilor
 
Contact
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Vartop
9.7
Pret
80 RON

Harta site
©TurismVirtual 2006-2007