logo-turism-virtual

Cabana Pensiunea Roxmar Rausor

Tefefon: 0722607735

Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Cabana Roxmar este situata la baza partiei de ski din Rausor, avand astfel acces usor si la partie si cu autoturismul propriu. Lungimea partiei de ski din Rausor este de 750 metri si dispune de 2 teleschi-uri, functionale zilnic. Exista posibilitatea sa schiati si pe nocturna (pana in ora 20) in zilele: Miercuri, Vineri si Sambata.

Cabana Roxmar fiind pozitionata in masivul muntos Retezat din cadrul Parcului National Retezat ofera doritorilor, de fapt aventurierilor, posibilitatea de a accesa (cel putin primavara-toamna) diferite trasee turistice, cum ar fi: saua Lolaia (1,5 h), lacul Stevia (vreo 3 h), Masivul Retezat (aprox. 4 h). Mai pot fi vizitate Manastirea Cetatii Colt, cat si Cetatea Colt, ambele aflandu-se la iesirea din Rau de Mori catre Rausor.

Cabana dispune de un numar de 4 camere foarte mari fiecare cu TV. La parterul cabanei este livingul spatios, unde mai multe persoane pot servi masa, dotat cu TV LCD, sistem audio performant, jocuri interactive, bucatarie si baie.

Cabana dispune si de o terasa, pentru a putea admira privelistea superba a zonei, in timp ce, in partea superioara cu iesire directa la partia de ski puteti folosi foisorul, ceaunul si gratarul (grill).

Iarna punem la dispozitia oaspetilor nostri cate o sanie (sau mai multe daca e cazul), putand sa va bucurati si sa va distrati din plin de zapada de la Rausor.

Daca vreti sa aveti parte de cea mai buna cazare din Rausor va invitam sa petreceti cateva zile in mijlocul naturii la Cabana Roxmar si veti beneficia totodata de o escapada in natura, bucurandu-va de vacanta departe de grijile urbane cotidiene.

Facilitati generale Cabana Pensiunea Roxmar


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
gratar  Acces gratar
wireless  Conexiune wireless
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
frigider  Frigider
TV  TV
terasa  Terasa/balcon
cd_player  CD-player
baie_cada  Baie cu cada
dvd_player  DVD-player
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Telefon: 0722607735
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Rausor

Harta site
©TurismVirtual 2016