logo-turism-virtual

Casa Suciu Eforie Nord


Parerea turistilor
9.9
Impresie generala
10
Pret/Calitate
10
Servicii, facilitati
10
Personalul
10
Curatenie
10
Locatia
9.6
adauga parerea ta

10.0
Magyari Attila

Da ,asa este o familie linistita,primitoare,am fost foarte multumiti de conditiile gasite.Jos palaria pt amabilitate,speram sa ne vedem si la anul viitor.MA@E Aiud -ALBA


10.0
Dobre Petre

O familie linistita , primitoare si cu mult bun simt . Vila este situata intr-un loc foarte linistit. Locul este foarte bine amplasat fata de plaja nu faci mult pe drum , este totul foarte curat si in camera ai la dispozitie baie proprie , frigider , aer conditionat , wi-fi . Ai acces la bucatarie si gratar . Noi mergem in aceasta locatie de 4 ani si suntem foarte multumiti. Fam. DOBRE :)


10.0
Petruta Stoica

Anul acesta dupa lungi cautari si multe telefoane, am decis sa aleg si eu aceasta locatie pentru concediul de anul acesta. Am mers 2 familii cu 2 copii. Desi unii ar spune ca-i cam departe de plaja, noua ne-a convenit. Vila se afla intr-o zona extrem de linistita, cu un parc pentru copii in apropiere. Gazdele au fost foarte primitoare, camerele puse la dispozitie, au fost curate, spatioase si curtea umbrita si la dispozitia copiilor nostrii. Dl. si Dna. Suciu sunt niste oameni foarte simpatici si extrem de sociabili, care s-au pus la dispozitia noastra de cand am ajuns si pana am plecat. Recomand cu caldura locatia, in special pentru cei care se duc cu copii. Este plaja mai departe, dar noi avand copii, am fi mers oricum cu masina intrucat avem de carat, mancare, jucarii, olite, paturi, umbrele....etc.


Facilitati generale Casa Suciu


acces_bucatarie  Acces bucatarie
parcare  Parcare
gratar  Acces gratar
wireless  Conexiune wireless
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Eforie Nord
9.3
La
1.1 KM
9.7
La
1.1 KM
9.5
La
0.8 KM
9.5
La
1 KM
Pret
80 RON
La
0.4 KM
9.9
La
0.5 KM
Pret
75 RON
9.7
La
0.4 KM
Pret
90 RON
9.9
La
0.8 KM
9.9
La
0.9 KM
Pret
120 RON
9.9
La
0.8 KM
Pret
60 RON
La
0.6 KM
9.9
La
0.5 KM
Pret
70 RON

Harta site
©TurismVirtual 2016