logo-turism-virtual

Hostel Golden Sea Vama Veche


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Hotelul Golden Sea este situate la intrarea in Vama Veche, pe partea stanga a soselei principale E 87 fiind doar la cateva minute de plaja.

Hotelul este clasificat la 2 stele si pune la dispozitia turistilor 15 camere duble impartite pe 2 categorii A si B si o garsoniera.

Imobilele din categoria A , tip twin sau cu pat matrimonial, se gasesc la parter si sunt dotate cu bai proprii, dispun de verande individuale, aer conditionat ,incalzire, frigider/minibar, televizor,parchet si mobilier nou.

Imobilele din categoria B sunt la etaj, sunt dotate cu bai proprii si de o veranda comuna iar in fata fiecarei camera sunt puse mese si scaune , extraordinare pentru cafeaua de dimineata, sau pur si simplu pentru relaxare.

Garsoniera are o camera mare cu pat matrimonial, balcon, bucatarie utilata si o baie cu vana. Este dotata cu aer conditionat, incalzire si televizor.

Va sta la dispozitie parcarea hotelului cu acces direct din/la soseaua principal, apa calda 24/24 , o curte spatioasa unde se pot juca copii si o bucatarie de vara utilata cu un frigider, aragaz, vesela, gratar, mese si scaune.Veti avea acces liber la internet.

Tarifele sunt diferite in functie de categoria si perioada aleasa. Preturile variaza in fuctie de zilele saptamanii si tipul camerei!

Facilitati generale Hostel Golden Sea


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
acces_animale  Acces cu animale de companie
gratar  Acces gratar
wireless  Conexiune wireless
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
minibar  Minibar
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Vama Veche

Harta site
©TurismVirtual 2016