logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Astoria Oradea

Tefefon: +4 0359 101 039


Daca este in cautarea unui mediu placut si confortabil cu siguranta, Hotel Astoria din Oradea, este ceea ce cautati. Situat minunat, in centrul orasului, in apropierea celor mai importante puncte turistice ale orasului si anume: Casa Poynar si Teatrul Regina Maria.
Va ofera asadar, urmatoarele facilitati: restaurant, sala de conferinte, camere tip business si apartemente modern amenajate si echipate.

Camerele sunt moderne, dotate corespunzator unui hotel de patru stele: mobilier modern si functional, televizor LCD, internet, minibar cat si aer conditionat. Va puteti pastra obiectele dumeavoastra de pret in seiful pe care, fiecare camera il are in dotare. Acest hotel este spatiul ideal, atat pentru turistul de tranzit, cat si pentru omul de afaceri. Pentru cel din urma, hotel va pune la dispozitie sala de conferinte a hotelului modern echipata cu toate cele necesare in vederea oranizarii de teambilding, seminarii sau alte tipiri de activitati.

Masa poate fi servita la restaurantul hotelului, care va asteapta cu cele mai bune preparate din bucataria nationala si international, gatite in bucataria proprie. Aici pot fi organizate: nunti, botezuri, banchete sau puteti sa sarbatoriti trecerea dintre ani.
Hotelul va ofera servicii de cazare, internet gratuit in tot hotelul, cat si minibar si curatatorie.

Parcare privata.
Internet wireless.

Facilitati generale Hotel Astoria


parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
wireless  Conexiune wireless
lift  Lift
seif  Seif
receptie  Receptie 24/24h
Dotari in camere
telef  Tefefon
aer_cond  Aer conditionat
TV  TV
internet  Conexiune internet
minibar  Minibar
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Telefon: +4 0359 101 039
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Oradea
La
4.4 KM
9.7
La
0.9 KM
La
1.8 KM
La
2.4 KM
La
1.7 KM
9.4
La
0.5 KM
La
0.9 KM
La
0.1 KM

Harta site
©TurismVirtual 2013