logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Adelante Moeciu


Filimon Stefan
9.8
Impresie generala: 10 Pret/Calitate: 10 Personalul hotelului: 10
Servicii si facilitati: 10 Curatenie: 10 Locatia: 9
Am avut placerea sa merg , cu sotia , la aceasta Pensiune in data de 14 -16 februarie 2013. Va rog sa ma credeti , am fost putin ''speriat '' din cauza celor scrise pe forum.Dar, am avut placuta surpriza, sa constat pe pielea mea ; O pensiune super, personalul super amabil, atent , intelegator...Nu am cuvinte sa descriu. M-am simtit ca ACASA. Cu siguranta am sa revin la aceasta Pensiune , si am sa recomand cu placere tuturor.Va rog sa ma credeti ca nu ve ti regreta absolut nimic....de la locatie, curatenie, amabilitate, intelegere si buna dispozitie, si masa super gustoasa proaspata si de calitate. VA ROG NU VA LUATI DUPA UNELE DISCUTII NEFONDATE DE PE FORUM. Convingeti-va personal si nu o sa gresiti .Stefan Filimon
Florentina Stefan
9.8
Impresie generala: 10 Pret/Calitate: 10 Personalul hotelului: 10
Servicii si facilitati: 9 Curatenie: 10 Locatia: 10
Am fost la acesta pensiune cu sotul si copilasul nostru de 8 luni in luna august al acestui an si a fost cea mai frumoasa vacanta pe care am avut-o pana acum. NU MAI CITITI TOATE PROSTIILE SCRISE DE CEI CARE MERG SA FACA DEZASTRU!!! Noi am fost tare multumiti, am servit micul de jun la dansii si nu stiau cu ce sa ne mai serveasca. Sunt niste oameni extraordinari. In privinta curateniei de nota 10 cu plus. Va recomand cu mare drag! Abia asteptam sa vin iarna sa mai mergem la acesta pensiune! Incercati ca nu aveti ce pierde!!!
BOGDAN
9.5
Impresie generala: 9 Pret/Calitate: 10 Personalul hotelului: 10
Servicii si facilitati: 8 Curatenie: 10 Locatia: 10
am fost la aceasta pensiune in luna septembrie 2012 si am fost placut impresionat. Gazdele foarte primitoare, ne-au facut clatite, mancare ( o supa de pui delicioasa) si o dulceata de nuci dementiala. Au fost foarte draguti ne-au facut focul pentru gratar de cate ori am avut nevoie. oameni foarte primitori.Curatenie exemplara. Singura lipsa a acestei pensiuni sunt foisoarele care dupa cate am inteles urmeaza sa fie amenajate in scurt timp. Pentru revelion este ideala ca locatie si ca spatiu interior. O sa mai revin la aceasta pensiune
Gabi
10.0
Impresie generala: 10 Pret/Calitate: 10 Personalul hotelului: 10
Servicii si facilitati: 10 Curatenie: 10 Locatia: 10
Eu am fost de 2 ori si am sa ma mai duc cu mare placere. Cand am fost prima data am fost cu frica din cauza celor scrie pe internet, dar acolo am constatat exact opusul a ceea ce se scrie, gazda este foarte primitoare, conditii excelente.
Remus
5.2
Impresie generala: 1 Pret/Calitate: 8 Personalul hotelului: 1
Servicii si facilitati: 1 Curatenie: 10 Locatia: 10
Dupa ce [b]am cumparat[/b] un voucher pentru 3 nopti la respectiva pensiune am decis sa fac o rezervare pentru iulie [b](cu 2 luni in avans)[/b], am sunat la respectiva pensiune si initial m-am simtit hartuit sa le dau codul de pe voucher, desii nu puteau sa imi spuna daca perioada dorita de mine este valabila. Am reusit sa nu dau codul si sa aman pana intra in posesia "carnetului", adica pana luni. Marti am sunat si am dorit sa fac rezervarea insa descoperisem comentariile de pe internet despre pensiune si am dorit un document semnat si stampilat de firma prin care se angajeaza sa imi rezerve o camera in perioada dorita(dat fiind faptul ca deja platisem si nu aveam alt mijloc de proba al rezervarii). Ei bine de aici incepe distractia, mi s-a facut o intreaga teorie de marketing ca ei nu m-ar uita, ca sigur rezervarea va fi facuta si sa vin cu cea mai mare incredere, dar nu imi elibereaza nici un document, adica noi daca putem iti rezervam daca e ceva mai important te mutam in alte zile fara a putea face nimic pe cale legala, deoarece nu poti dovedi rezervarea. Drept urmare ei nu isi asuma nici un risc daca nu ai locul cand vii. Desii doream rezervarea, platisem cu 2 luni in avans, ei nu doreau sa imi dea nici un document in legatura cu rezervarea. Partea buna este ca nu trecusera 10 zile de la achizitionarea voucherului si l-am revocat. Dupa cele intamplate pot sa spun doar atat, sunt tepari si luati-va toate masurile de precautie cu ei, altfel va treziti cu ochii in soare si veti fi plimbati dupa cum vor ei.
gratian
5.0
Impresie generala: 4 Pret/Calitate: 5 Personalul hotelului: 2
Servicii si facilitati: 6 Curatenie: 8 Locatia: 5
Am fost de revelion si a fost o mare teapa, numai ca nu am luat bataie de la proprietari Desi era revelion se facea economie la tot desi am platit cu varf si indesat. Hartie la WC avea cea maoi proasta calitate, sapun la fel (cheia era mai bun) comportamentul/ospitalitatea proprietarilor de doi bani. Am fost certati de ce am uitat un bec aprins in balcon , au tipat la copi ca se jucau in pensiune la parter in sala de mese si au fost trimisi sa se joace afara, se uitau urant cand doreai sa folosesti bucataria pt o cafea sau ceai. Nu era o ghirlanda in toata pensiunea sa simti ca este revelionul. ba nici macar reclama pensiuni nu functiona. Caldura a fost suficienta dar ni sa reprosat ca fac eforturi sa avem caldura si apa calda de parca ar fi ceva iesit din comun. Nu au personal angajat in pensiune,decta mama si tatal patroanei care sunt tot timpul nervosi si irascibili. Se fumeaza foarte mult si nu au separeuri pentru fumatori/nefumatori deci pentru cei cu copii un prea este ok. Nu va recomand pensiunea nici gratis.
Adauga un comentariu pentru aceasta unitate de cazare
Numele dvs:
Email: (email-ul trebuie sa fie valid)
Impresie generala:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Pret/Calitate:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Servicii si facilitati
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Personalul hotelului:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Curatenie:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Locatia:
1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Comentariul tau:
*
Antispam
captcha

copiaza in caseta numarul din partea dreapta
Conditii de aprobare a comentariilor
 
Contact
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Moeciu
9.8
La
0.6 KM
La
0.8 KM
La
14 KM

Harta site
©TurismVirtual 2006-2007