logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Boema Sinaia


Pareri (2)
8.2
cometariu

Ai fost aici?
Adauga parerea ta
Pensiunea este intr-un loc frumos si are o gradina superba. La prima vedere, doar mirosul de mancare raspandit peste tot ar putea fi un mic inconvenient. Noaptea insa realizezi ca auzi zgomote din toate camerele, ca salteaua este ingrozitor de proasta, ca pernele sunt la fel de nemiloase, ca nu poti regla temperatura in camera, ca asternuturile si prosoapele lasa de dorit, ca in baie gasesti doua
Pensiunea Boema(din 1928, renovata complet in 2004) este  alegerea  inteleapta pentru a  va  petrece  vacanta , sfarsitul de saptamana sau pentru a  organiza  training-uri, intalnir,team-biulding-uri,seminarii sau alte evenimente.
Ce va oferim la  Pensiunea Boema : -o data  amplasarea de  exceptie,  peisajul pitoresc –intr- o ambianta intima,placuta, confortabila – destinatii  pentru iubitorii de drumetii montane  si  a sporturilor de iarna - posibilitatea de conectare gratuita la Internet  in sistem wireless.
Pensiunea Boema  este  amplasata in Sinaia, mai exact  in cartierul Cumpatu, strada Alunis, numarul 6, vizavi de  Centrul European de Cultura si  aproapede  Case Memoriale „George Enescu” . Amplasamentul de exceptie al locatiei  , inconjurata fiind  de  aleile de piatra si  spatiile verzi ,de  ape curgatoare si padure, pe o suprafata  de circa  5000 m2.

Facilitati generale Pensiunea Boema


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
gratar  Acces gratar
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
uscator_par  Uscator de par
minibar  Minibar
Contact
Alte unitati de cazare in Sinaia
La
1.8 KM
10
La
1.1 KM
Pret
200 RON
10
La
0.4 KM
10
La
0.9 KM
10
La
0.9 KM

Harta site
©TurismVirtual 2013