logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Briza Marii Constanta


Imagini
big
big
adauga parerea ta

AVAND UN AMPLASAMENT EXCEPTIONAL IN NORDUL STATIUNII MAMAIA (ZONA HOTEL VEGA), PENSIUNEA BRIZA MARII**** ESTE DEDICATA ATAT FAMILILOR CU COPII CARE-SI DORESC UN SEJUR LA MARE, HOTELUL FIIND SITUAT LA NUMAI 20 DE METRI DE PLAJA, CAT SI TINERILOR DORITORI DE DISTRACTIE, FIIND IN VECINATATEA CELOR MAI RENUMITE CLUBURI DE PE LITORAL.

OASPETII NOSTRI AU LA DISPOZITIE SALA FITNESS, BAR-TERASA, LOC DE JOACA COPII, BUCATARIE IN REGIM SELF-SERVICE, SPALATORIE-CURATATORIE, PASTRARE VALORI, JOCURI DIVERTISMENT( SAH , REMY, TABLE)

TERASA ESTE LOCUL IDEAL UNDE OASPETII NOSTRI POT SERVI CAFEAUA DE DIMINEATA SAU MESELE IN TIMPUL VERII, AVAND O CAPACITATE DE 20 DE LOCURI.

HOTELUL DISPUNE DE 16 CAMERE(9 DUBLE, 7 DUBLE SUPERIOR). TOATE CORPURILE DE CAZARE DISPUN DE MINIBAR, TELEVIZIUNE PRIN CABLU, INTERNET, AER CONDITIONAT, TELEFON CU ACCES INTERN SI INTERNATIONAL.

IN LIMITA DISPONIBILITATII, CLIENTII POT AVEA GRATUIT SI PATUT PENTRU COPII. COPII PANA IN 14 ANI INSOTITI DE PARINTI AU GRATUITATE LA CAZARE, CU CONDITIA CAZARII IN ACELASI PAT CU ADULTII. PENTRU EXTRA-BED SE ACHITA 25% DIN CONTRAVALOAREA UNUI LOC.

REZERVARILE SE FAC EXCLUSIV CU PLATA UNUI AVANS REPREZENTAND CONTRAVALOAREA PRIMEI NOPTI DE CAZARE. AVANSUL ESTE NERETURNABIL IN SITUTIA NEPREZENTARII SAU A ANULARII CU MAI PUTIN DE 5 ZILE INAINTE DE DATA DE INTRARE.
ZIUA DE CAZARE INCEPE LA ORA 18:00 SI SE INCHEIE LA ORA 12:00. IN FUNCTIE DE DISPONIBILITATE, CAZAREA SE POATE FACE IANINTE DE ACEASTA ORA FARA NICI UN COST SUPLIMENTAR.

Facilitati generale Pensiunea Briza Marii


acces_bucatarie  Acces bucatarie
spalatorie  Servicii de spalatorie
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
calcat_haine  Servicii de calcat haine
wireless  Conexiune wireless
seif  Seif
wake_up  Wake-up
Dotari in camere
telef  Tefefon
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
TV  TV
internet  Conexiune internet
minibar  Minibar
cablu_TV  Cablu TV
Activitati sportive si de divertiment
fitness  Centru fitness
Contact
Alte unitati de cazare in Constanta

Harta site
©TurismVirtual 2016