logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Casa Afetelor Pipirig


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Casa Afetelor este un complex turistic situat pe DN 15, pe meleagurile de basm ale copilariei lui Creanga.

Situata pe malul râului Ozana, cea frumos curgatoare, este cea mai înalta cladire din zona, dupa Catedrala Muntilor - biserica monumentala din piatra ctitorita de Patriarhul Nicodim. Asemenea bisericii, complexul nostru este durat în piatra, fiind unicat în materie de constructie in judetul Neamt.

Pensiunea Casa Afetelor dispune de camere duble, camere matrimoniale, apartamente, restaurant si salon de infrumusetare toate având un design aparte traditional. Toate camerele dispun de grup sanitar propriu, cablu TV, telefon si internet.

Zona noastra prezinta un interes turistic deosebit fiind cunoscuta drept zona manastirilor nemtene. Astfel, Manastirea Neamt se afla la doar 10 km distanta, iar Manastirile Secu si Sihastria se afla si mai aproape, la numai 7 km, respectiv 9 km, pe drum asfaltat. Aceste podoabe de istorie si sfintenie ale Moldovei sunt accesibile si prin drumetii pe batrânele poteci ale Muntilor Neamtului, traversând paduri minunate, cu fauna bogata si izvoare de ape minerale tamaduitoare.

Tot aproape - la aproximativ 30 de km - se afla Manastirile Agapia si Varatec. Bucovina, unde se afla celebrele manastiri pictate, ca Voronet, Humor, Sucevita etc., începe “peste deal”, la circa 50 km pe sosea. Muntele Ceahlau îsi albeste piscurile în zile senine la ferestrele de apus ale complexului nostru. Si, nu în cele din urma, trebuie sa amintim de “celebritatile” zonei - Rezervatia Dragos Voda, Cetatea Neamtului, Casa Memoriala Ion Creanga.

Facilitati generale Pensiunea Casa Afetelor


incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
wireless  Conexiune wireless
bar  Bar
receptie  Receptie 24/24h
Dotari in camere
telef  Tefefon
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
Contact
Alte unitati de cazare in Pipirig

Harta site
©TurismVirtual 2016