logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Chic Sighisoara

Tefefon: +4.0265.775.901
Website: www.sighisoara-tourism.com

Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Veti vedea ca diversitatea ofertei noastre este mare, incat sa poata acoperi gustul fiecaruia.
Va fi onoare pentru noi sa va avem ca oaspeti in orasul nostru medieval, care, pe langa faptul ca l-a gazduit pe Vlad Dracul, are o istorie incarcata de aratat.

Cetatea , una dintre cele mai spectaculoase si pline de mister cetatii medievale din Transilvania, reprezinta un veritabil monument istoric ce pastreaza vie emotia intalnirii cu trecutul, calatorul descoperind o lume de un farmec nemaiintalnit.

Sighisoara este considerata si astazi ca fiind cea mai frumoasa cetate din Europa. Aceasta s-a pastrat in mare parte intacta, numarandu-se printre putinele asezari de acest fel, unde casele medievale sunt locuite si astazi.

Asezata pe cursul mijlociu al Tarnavei Mari, Cetatea, numita si Perla Transilvaniei, este o asezare saseasca atestata documentar in anul 1298, intemeierea localitatii datand din sec. Al XII-lea.

Dintre cele 9 turnuri ale cetatii cel mai reprezentativ este Turnul cu Ceas, functia s-a initiala era de poarta principala a cetatii, pe langa aceasta aici a functionat secole la rand primaria sau magistratul orasului.

Facilitati generale Pensiunea Chic


incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
baie_comuna  Baie comuna
receptie  Receptie 24/24h
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Telefon: +4.0265.775.901
www.sighisoara-tourism.com
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Sighisoara

Harta site
©TurismVirtual 2016