logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Elena Putna


Parerea turistilor
10
Impresie generala
9.9
Pret/Calitate
10
Servicii, facilitati
9.8
Personalul
10
Curatenie
10
Locatia
10
adauga parerea ta

10.0
Cristina Vaduva

Un loc în care merita sa iți petreci vacanta,pentru ambientul si confortul de care ai parte,cu gazde primitoare și binevoitoare


10.0
OLGA NEGRU

Am petrecut Anul Nou la ,,Pensiunea Elena” din localitatea Putna. Nu am crezut niciodata ca as putea sa ma simt atat de minunat la niste oameni pe care i-am vazut pentru prima data in viata. Intr-un loc imbietor, linistit, cu miros de lemn, casa doamnei Elena parca isi spune povestea. Cat am stat aici nu ne-a lipsit nimic. O familie deosebita de la care nu ai mai pleca niciodata. A harazit-o Dumnezeu cu multa bunatate si multa intelepciune. La plecare ne-a imbratisat cu multa caldura urandu-ne drum bun. Nu ai putea sa nu mai revii in acest loc.


10.0
OLGA NEGRU

Am petrecut Anul Nou la ,,Pensiunea Elena” din localitatea Putna. Nu am crezut niciodata ca as putea sa ma simt atat de minunat la niste oameni pe care i-am vazut pentru prima data in viata. Intr-un loc atat de imbietor, linistit, cu miros de lemn, casa doamnei Elena parca isi spune povestea. Cat am stat aici nu ne-a lipsit nimic. O familie deosebita de la care nu ai mai pleca niciodata. A harazit-o Dumnezeu cu multa bunatate si multa intelepciune. La plecare ne-a imbratisat cu multa caldura urandu-ne drum bun. Nu ai putea sa nu mai revii in acest loc. Si pentru ca fost Anul Nou nu am putut pleca fara sa respectam traditia, facandu-le o urare dupa datina strabuna: Frunza verde de artar Buna seara gospodari Buna seara bun gasit De la Iasi noi am venit La d-stra am poposit. Ici la Putna lui Stefan Ce a domnit peste ani Unde-s oameni primitori Gospodari tot mai de soi Gospodari si gospodine Ce si-au facut pensiune Pe noi ca sa ne primeasca Frumos sa ne gazduiasca Pe net noi am cercetat Si peste munti ne-am uitat Si indata am aflat Ca in Putna cea vestita E o pensiune mica Elena ea se numeste Dar cu drag lumea primeste E curata, primitoare Chiar de nu e asa mare. De cum pragul am pasit Ce-am citit s-a dovedit O dulce fata frumoasa Ne-a primit cu drag in casa Iar in prag, Maria-sa, Era Doamna Elena C-un zambet ce te topeste Ea in casa ne pofteste Noi aici am inoptat Ne-am apucat de urat Si am urat gazdei noastre Toate sa se implineasca Iar in anul care vine Sa le fie tot mai bine Casa sa le infloreasca Dupa inima crestineasca Sa aiba belsug pe masa Oaspeti multi sa le soseasca Precum iarba de pe coasta Dupa o ploaie cereasca. De urat am mai ura Dar nu suntem de ici colea Suntem tocmai de la Iasi Si ne asteapta ai nostri copilasi Va spunem curat, cinstit Tare bine ne-am simtit Si daca ne veti primi Si la anul vom veni La urechi cu zurgalai Opriti plugul mai flacai.


Facilitati generale Pensiunea Elena


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
acces_animale  Acces cu animale de companie
restaurant  Restaurant
gratar  Acces gratar
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
Contact
Alte unitati de cazare in Putna

Harta site
©TurismVirtual 2016