logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Hanul Dragonului Liban


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Pensiunea- Hanul Dragonului Liban(construit in 2006)- aflata  in localitatea Liban din  judetul Harghita, este idela  pentru  sejururi la munte.
Puteti  pescui pastrav in parau,juca tenis  de  masa (ping-pong) .Dispunem  de:  5 camere,1 living-room, 1 bucatarie  si 1  baie.

In curte  va putem  oferi  gratar ,va puteti  recrea in jacuzzi atat iarna cat si vara.  "Hanul Dragonului"  situat la circa 30 km de  Odorheiu Secuiesc. Brazi inalti si  raul care curge langa pensiunea   noastra  ofera un peisaj  pitoresc superb. A fost  construita  pentru turistii  care vor sa isi petreaca concediul/vacanta  departe de agitatia oraselelor  zgomotoase,poluate si doresc sa se relaxeze  in  mijlocul naturii.

"Hanul Dragonului" va asteapta alaturi de familie si prieteni . Puteti sa faceti rezervari in orice perioada a anului  pentru grupuri de 6-20 persoane. La noi  puteti organiza  reuniuni si intruniri  pentru prietenii dumneavoastra. Pentru a uita de grijile cotidiene haideti la noi  sa petreceti . Aerul proaspat, curat,insotite de  plimbari facute in padurile  de brazi  si confortul pensiunii  vor face in asa fel incat  concediul/vacanta  sa fie   de neuitat.

Va rugam si va invitam  sa vizitati "Hanul Dragonul" , dar si locurile atractive din jur ca: - Barajul Zetea, comuna Varsag si Statiunea Montana Harghita . Locul este perfect pentru concediul/vacanta  dumneavoastra.
Va asteptam cu drag!Sunteti  Bineveniti la  Hanul Dragonului! .

Facilitati generale Pensiunea Hanul Dragonului


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
gratar  Acces gratar
loc_campare  Loc de campare
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
Activitati sportive si de divertiment
teren_sport  Teren de sport
inchiriere_biciclete  Inchiriere biciclete
Activitati de relaxare
jacuzzi  Jacuzzi
Contact
Alte unitati de cazare in Liban

Harta site
©TurismVirtual 2016