logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Medvehaz Praid


Pareri (18)
8.9
cometariu

Ai fost aici?
Adauga parerea ta
O pensiune excelenta pentru toate gusturile cu restaurant propriu si servire foarte buna.Se pot face si gratare in aer liber. Foarte aproape de salina si de toate atractiile culinare sau nu. Recomand cu caldura.
De-a lungul anilor, localitatea Praid si-a castigat bine-meritatul statut de „una dintre cele mai importante statiuni balneare din zona Transilvaniei”, mai ales ca numeroasele obiective turistice de aici au fost si sunt vizitate de mii de turisti in fiecare an.

Locatia sa din centrul statiunii, intr-o zona linistita, relaxanta, fara prea multa aglomeratie, face din Pensiunea Medvehaz locul ideal pentru a va stabili pentru cel putin cateva zile de concediu/vacanta. Mediul proaspat, natural, de jur imprejur peisajul fabulos al Muntilor Gurghiului sunt cateva din atuurile acestei locatii.

Asadar, gazdele va invita sa va bucurati de ospitalitatea specifica ardelenilor si sa admirati zona, descoperind printre altele farmecul naturii din inima Transilvaniei, unde aerul curat de aici, obiectivele turistice care reflecta armonia dintre cultura, viata, natura si om va vor relaxa la maxim si va vor face sa va doriti sa va reintoarceti.

Intre toate acestea este si Pensiunea Medvehaz, care are 19 camere, fiecare concepute si realizate in stilul traditional, pentru ca musafirii sa beneficieze de tot confortul pentru o vacanta de vis. Fiecare camera este dotata cu TV, minifrigider si baie proprie.

Facilitatile ce va sunt puse la dispozitie in calitate de oaspeti sunt: parcarea privata, acces internet via wi-fi, grill (locul de gratar), cat si filigoriile, toate pentru a va satisface nevoile dvs. Daca veti veni insotiti de copii, exista un loc de joaca special amenajat, precum si o gradina, unde ei pot sa-si elibereze energia acumulata cu timpul si sa se bucure de farmecul naturii din zona.

La restaurantul pensiunii, puteti sa va incantati simturile savurand mancaruri cu specific local dar si international, preparate ce sunt facute cu produse proaspete si naturale.

Succesul nostru se datoreaza sutelor de clienti care au ales sa se bucure de serviciile oferite de noi de fiecare data, multi revenind an de an.

Sunteti asteptati cu mult drag oricand la noi!

Facilitati generale Pensiunea Medvehaz


gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
spalatorie  Servicii de spalatorie
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
acces_animale  Acces cu animale de companie
restaurant  Restaurant
gratar  Acces gratar
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
calcat_haine  Servicii de calcat haine
wireless  Conexiune wireless
bar  Bar
inchiriere_masini  Inchiriere masini
wake_up  Wake-up
parcare_suprav  Parcare supravegheata
tichet_vacanta  Tichet vacanta
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
uscator_par  Uscator de par
cablu_TV  Cablu TV
Activitati sportive si de divertiment
inchiriere_biciclete  Inchiriere biciclete
inchiriere_ATV  Inchiriere_atv
Activitati de relaxare
masaj  Masaj
Contact
Alte unitati de cazare in Praid
9.9
La
0.7 KM
Pret
125 RON
10
La
0.4 KM
9.9
La
0.8 KM
9.3
La
0.2 KM
9.8
La
0.4 KM
10
La
0.5 KM
9.9
La
0.5 KM

Harta site
©TurismVirtual 2013