logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Mures Izvorul Muresului

Tefefon: 0740816222 ; 0266350108
Website: pensiuneamures.eu

Imagini
big
big
adauga parerea ta

Pensiunea Mureş este situată în cunoscuta staţiune climaterică ardeleană Izvoru Mureşului. Localitatea este deosebit de populară în rândul turiştilor pentru că se află în aproprierea celor mai vizitate obiective turistice din zonă, cum ar fi Lacul Roşu, Cheile Bicazului, Praid, Sovata sau Băile Tuşnad. În acelaşi timp dispune de infrastructură necesară activităţilor sportive (părtie de schi, terenuri de tenis,baschet, fotbal etc.).

Izvoru Mureşului este o localitate de munte aflată la cumpăna de ape dintre bazinul Mureşului şi a Oltului la o altitudine de 800-850m. Este traversată de DN12 şi se află la 40 km de Miercurea Ciuc şi la 23 km de municipiul Gheorgheni.

Numele localităţii provine din faptul că aici izvoreşte râul Mureş. Izvoru Mureşului este plasată geografic în versantul Muntelui Negru la o altitudine de 1350 m. Este cunoscută însă şi izvorul turistic al Mureşului la poalele Muntelui Greces care este mai accesibil turiştilor.

În Izvoru Mureşului a fost dezvoltat cu decenii în urmă Complexul Sportiv National, fapt ce a dus la dezvoltarea infrastructurii sportive şi turistice din zonă şi la recunoaşterea naţională ca centru de recreere pentru tineret. Localitatea dispune astfel de pârtie de schi, terenuri de sport şi de multe unităţi de cazare.

Pensiunea vă aşteaptă cu condiţii de cazare şi igienă la standardele occidentale, ospitalitate, linişte şi cu mâncăruri ardeleneşti tradiţionale pregătite ca la mama acasă. Confortul Dumneavoastră este asigurat de opt camere cu băi proprii, bucătărie, sufragerie, acces la internet, parcare, teren de joacă pentru copii, grătar şi de alte facilităţi.

Vă aşteptăm cu drag şi cu speranţa că veţi părăsi pensiunea ca prieteni şi cu convingerea că merită să vă întoarceţi la noi!

Facilitati generale Pensiunea Mures


gradina  Gradina
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
Contact
Telefon: 0740816222 ; 0266350108
pensiuneamures.eu
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Izvorul Muresului

Harta site
©TurismVirtual 2016