logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Olga Sarata Monteoru

Tefefon: 0744304012
Website: http://www.monteoru.ro

Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Pensiunea Olga este situata intr-un cadru natural pitoresc, la 105 km de Bucuresti, cu acces dintr-un drum cu patru benzi ( Bucuresti-Urziceni-Buzau sau Bucuresti-Ploiesti-Buzau), ceea ce face ca daca plecati din Bucuresti sa ajungeti la noi in aproximativ 80 de minute.
Pensiunea este amenajata chiar la marginea padurii de foioase intr-o zona de deal din Sucarpatii de Curbura.

Destinatia acestei pensiuni este turismul de afaceri, astfel ca dispunem o sala de sedinte cu 25 locuri la mansarda vilei, captusita cu lambriu din lemn de brad, sala care este dotata cu PC, imprimanta laser, scanner, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, aer conditionat, terasa pentru pauzele de cafea. Daca se doreste impartirea cursantilor in doua, la parter avem doua sali de masa si una dintre ele se poate folosi, deoarece avem si acolo ecran de proiectie, flipchart si aer conditionat.

In ceea ce priveste tarifele, preturile noastre sunt: 145 RON/noapte- camera dubla, camera single-110 RON; sala de sedinte: 200 RON/zi, videoproiectorul 15-25 RON/zi in functie de durata folosirii. Mancare: trei mese principale pe zi, pe persoana costa 85 RON si asta include bufet suedez la mic dejun, patru feluri la dejun, trei feluri la cina si doua cofee breakuri cu 5-6 feluri de prajituri de casa, cafea, apa minerala, suc. Toate tarifele includ TVA, iar pentru grupuri de 28-30 de persoane in timpul saptamanii (de luni-joi) se acorda discounturi negociabile. Putem organiza cine festive cu specific chinezesc, pa baza de carne de pui, vita sau porc la un nivel cel putin comparabil cu cel al restaurantelor de profil bucurestene sau degustari de vinuri in gospodarii taranesti din zona Pietroasele, aflata la 8 km. Preparatele gatite aici sunt cele din bucataria traditionala romaneasca, va vom delecta cu dulciurile de casa, asa ca fiti convinsi ca odata ajunsi aici nu veti reusi sa slabiti, nici macar daca va pregatim mancare de regim.

Suntem bucurosi sa-i ajutam pe cei care tin un regim special, (de ex. vegetarieni) sau post, gatindu-le alte feluri de mancare.
Pentru petrecerea timpului liber , turistii au la dispozitie o piscina, teren de minifotbal gazonat, panou de baschet, masa de biliard, de ping-pong, darts, etc. Ca si obiective turistice, puteti vizita: manastirea Ciolanu, muzeul Chihlimbarului de la Colti, barajul Siriu (la 70 km de pensiune), Vulcanii noroiosi, Tabara de sculptura in aer liber de la Ciuta sau altele.
In speranta ca v-am trezit interesul va invitam sa ne vizitati si sa va convingeti ca scopul nostru, aici la pensiune, este sa va simtit cat mai bine, rupti de stesul si grijile zilnice.

Facilitati generale Pensiunea Olga


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
spalatorie  Servicii de spalatorie
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
acces_animale  Acces cu animale de companie
restaurant  Restaurant
gratar  Acces gratar
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
calcat_haine  Servicii de calcat haine
sala_conferinte  Sala de conferinte
wireless  Conexiune wireless
receptie  Receptie 24/24h
carti_credit  Acceptare carti de credit
pastrare_bagaje  Spatiu pentru pastrat bagaje
wake_up  Wake-up
parcare_suprav  Parcare supravegheata
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
Activitati sportive si de divertiment
teren_sport  Teren de sport
biliard  Sala de biliard
fitness  Centru fitness
Activitati de relaxare
sauna  Sauna
piscina  Piscina
Contact
Telefon: 0744304012
http://www.monteoru.ro
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Sarata Monteoru

Harta site
©TurismVirtual 2016