logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Panorama Elcomex Baile Tusnad


Parerea turistilor
9.9
Impresie generala
9.6
Pret/Calitate
10
Servicii, facilitati
10
Personalul
10
Curatenie
10
Locatia
9.8
adauga parerea ta

10.0
Raicu Tiberiu

Excelent! Nota maxima pentru tot! Am petrecut momente deosebite cu doua saptamani inainte de Pasti 2010, impreuna cu un grup de copii. O amabilitate deosebita , rar intalnita, din partea d-lui Balint, care ne-a intampinat la gara, ne-a condus la pensiune, ne-a creat toate conditiile pentru a ne simti bine. Personalul auxiliar (cele doua doamne) au fost foarte dragute, amabile. Conditii de cazare excelente,confort deosebit, facilitati la bucatarie, apa calda in permanenta alaturi de preturi cu mult sub asteptari si foarte mici in comparatie cu confortul din camere...o atmosfera de vis! Toti elevii au fost placut impresionati! La plecare (ora 12 noaptea), d-l Balint ne-a condus la gara (rar intalnesti asemenea oameni!). Pe tren, la intoarcere, la rugamintea elevilor,am promis ca vom reveni cat mai curand! Felicitari managerului! Recomand cu caldura tuturor aceasta pensiune! Sper sa ne revedem cat mai curand, d-le Balint!!! Cu stima, Tiberiu Raicu.


10.0
Vita Csaba

Am organizat o excursie de 3 zile cu un grup de 30 de elevi,iar inainte m-am informat de pe net.Am luat legatura cu d-l administrator Balint Lorant si am discutat detaliile.Vreau sa va spun cu toata sinceritatea ca, ceea ce am vazut pe net si ceea ce am discutat la telefon privind conditiile de cazare si de petrecere a timpului liber,au fost concrete si adevarate pana la cele mai mici detalii.D-l administrator s-a preocupat foarte-foarte mult de noi,a luat legatura cu personalul de la obiectivele turistice pe care urma sa le vizitam si a obtinut niste avantaje si facilitati pentru noi.Tot datorita dansului am servit masa la un pret foarte avantajos la un restaurant elegant. Este un om de nota 10.Personalul pensiunii a fost foarte amabil,ajutandu-ne la organizarea anumitor activitati si au participat cu interes la spectacolul prezentat de elevii nostrii.Sala de mese este un loc ideal pentru distractie, pentru prezentari de materiale despre obiective turistice,etc. Localitatea este situata intr-o zona linistita cu foarte multe obiective turistice pe care le puteti vizita. Si merita vizitate. Elevii au fost placut impresionati si m-au rugat, ca data viitoare sa stam cel putin o saptamana.


9.8
Gabriela Avram

Cazarea a fost ireprosabila, iar personalul neasteptat de amabil si parolist. In camere a fost cald, desi afara erau -18 grade. Mincarea foarte buna, iar preturile absolut convenabile. Si inca o data subliniez cit de amabili au fost cei care s-au ocupat de cazarea noastra, atit doamna de la receptie cit si dl. Balint. Recomand sincer aceasta pensiune. Este o pensiune care chiar ar merita trei stele cu plus.


Facilitati generale Pensiunea Panorama Elcomex


acces_bucatarie  Acces bucatarie
incalzire_centrala  Incalzire centrala
spalatorie  Servicii de spalatorie
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
gratar  Acces gratar
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
sala_conferinte  Sala de conferinte
bar  Bar
receptie  Receptie 24/24h
wake_up  Wake-up
Dotari in camere
telef  Tefefon
baie_dus  Baie cu cabina de dus
frigider  Frigider
TV  TV
terasa  Terasa/balcon
baie_cada  Baie cu cada
uscator_par  Uscator de par
minibar  Minibar
cablu_TV  Cablu TV
faxx  Fax:
Contact
Alte unitati de cazare in Baile Tusnad

Harta site
©TurismVirtual 2016