logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Popasul Haiducilor Telciu

Tefefon: 0745103188

Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

In cazul in care cautati linistea, bucuria desfatarii simturilor cu peisaje mirifice si cele mai bune bucate gatite dupa retete traditionale, alegeti sa petreceti cele mai frumoase clipe la Pensiunea „Popasul Haiducilor” din Fiad.

Cazare in zona de munte situata între Muntii Tiblesului si Muntii Rodnei aproape de Parcul National Muntii Rodnei. Pensiunea Popasul Haiducilor se afla la confluenta a trei zone istorice, culturale, economice si geografice: Bistrita-Nasaud (Valea Salautei), Maramures (Maramuresul Istoric), Suceava (Bucovina de Nord), într-o zona aflata la începutul dezvoltarii ei turistice, cu potential natural de exceptie, cu un pitoresc aparte, curata din punct de vedere al mediului înconjurator existent, cu peisaje mirifice si posibilitati multiple de agrement.

Cazare în 6 camere matrimoniale, 4 camere cu doua paturi si un apartament cu un design deosebit. Toate spatiile de cazare sunt dotate cu baie modern utilata, frigider si TV si cu balcoane de unde puteti admira un peisaj încântator.

Complexul turistic Popasul Haiducilor organizeaza tabere scolare aplicative. Dintre activitati, mentionam: cursuri de orientare turistica, cunoasterea mediului si supravietuire, cursuri de gastronomie, cursuri de dansuri populare si alte surprize.

Complexul turistic Popasul Haiducilor este locul potrivit sa va ofere ambianta perfecta pentru clipele deosebite traite. Suntem pregatiti sa va fim alaturi in calitate de gazde bune.

Pensiunea Popasul Haiducilor poate fi locul perfect pentru intalniri de afaceri sau placere.

Facilitati generale Pensiunea Popasul Haiducilor


gradina  Gradina
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
gratar  Acces gratar
loc_campare  Loc de campare
bar  Bar
Dotari in camere
frigider  Frigider
TV  TV
terasa  Terasa/balcon
baie_cada  Baie cu cada
minibar  Minibar
birou  Birou
cablu_TV  Cablu TV
Oferta speciala - Inchiriere pensiune - 1500 euro
Inchiriere pensiune pentru maxim 20 de persoane
Sunt incluse:
- cazare;
- fara masa;
- acces la bucatarie.
Se va plati echivalentul in lei la cursul zilei.

 
Contact
Telefon: 0745103188
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Telciu
La
6.3 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016