logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Scarisoara Garda De Sus


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Pensiunea Scarisoara este o ferma traditionala din Tara Motilor,situata la altitudinea de 1100m,in imediata apropiere a pesterii Ghetarul de la Scarisoara,intrun cadru natural deosebit,inconjurata de paduri de brad si molid.

Totul a pornit din dorinta arzatoare a proprietarilor de a dezvolta o mica afacere in agroturism ca alternative la cea a exploatarii padurii,astfel putem spune ca acesta pensiune,este o pensiune pilot de dezvoltare a agroturismului pe platoul Ghetarului de la Scarisoara.

Pensiunea s-a dezvoltat incetul cu incetu de la 5 camere cu 2 bai commune pana la 15 camere si 12 bai in momentul de fata,acest lucru a fost posibil datorita finalizrii proiectului de aductiune a apei curente pe acest platou.

Pensiunea are si o ferma proprie ;cu vaci,purcei,si pasari de curte,precum si o curte imensa de 4-5 hectare care se invecineza cu padurea.

Este un loc ideal pentru a vizita multe obiective turistice din Muntii Apuseni,cum ar fi;
Pestera Ghetarul de la Scarisoarasituata la 15 minute,Cheile Ordancusii cu pesteraPoarta lui Ionele traseu marcat cu banda albastra care poate fi facut foarte usor pe timp de vara in 5 ore,Coiba Mare,Coiba Mica,Izbucul Tauz,si Pestera Ghetarul de la Vartop,traseu marcat cu ,triungi albastru si care poate fi facut deasemenea in cca.6-7 ore dus intors,asta pentru iubitorii de drumetie montana.

Pentru cei ce doresc sa o faca cu masina din anumite motive pensiunea va poate pune la dispozitie ,propria masina de teren,cu care putem face inclusiv zona Padis,Cetatile Ponorului,Focul Viu,etc.

Odata ajunsi pe aceste locuri,o sa ramineti incintati nu numai de obiectivele turistice deosebit de frumoase,cat si de,frumusetile peisajului cultural,aici veti intilni la tot pasul acele casute construite pe picioare din piatra,care iti dau senzatia ca stau sa cada,desi unele,stau asa de veacuri,sau surile acoperite cu cetina de brad si aschii,tote despartite intre ele de distante apreciabile ,pierdute prin poieni si “doline”,astfel poti sa intilnesti casa motului unde nici nu te asteptai,insa cu un ghid priceput,toate aceste lucruri o sa vi se para deosebit de interesante,pentru ca ele tin de istoria Tarii Motilor,locul de unde au pornit rascoala lui Horea ,si revolutia lui Avram Iancu.

Facilitati generale Pensiunea Scarisoara


acces_bucatarie  Acces bucatarie
incalzire_centrala  Incalzire centrala
spalatorie  Servicii de spalatorie
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
acces_animale  Acces cu animale de companie
restaurant  Restaurant
gratar  Acces gratar
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
calcat_haine  Servicii de calcat haine
sala_conferinte  Sala de conferinte
receptie  Receptie 24/24h
pastrare_bagaje  Spatiu pentru pastrat bagaje
inchiriere_masini  Inchiriere masini
parcare_suprav  Parcare supravegheata
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
Activitati sportive si de divertiment
teren_sport  Teren de sport
Contact
Alte unitati de cazare in Garda De Sus

Harta site
©TurismVirtual 2016