logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Sport Stefesti


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Situata la doar 15 km de Slanic Prahova si 40 km distanta de Ploiesti, Pensiunea Sport va asteapta sa va petreceti timpul liber intr-un cadru de vis, la cele mai inalte standarde.
Pensiunea Sport va asteapta pe intreg cuprinsul anului, dorindu-se a fi un loc special, in care sa se regaseasca atat turistii care vin sa se bucure de liniste, cat si cei care vor sa sarbatoreasca momente speciale, departe de agitatia marilor orase.

Statiunea Stefesti este asezata in partea central-nordica a judetului Prahova, ocupand o vale situate intr-o zona de dealuri foarte fragmentate de cursul principal de apa (Varbilau) dar mai ales de afluentii sai.

SERVICII
Pensiunea Sport a fost finalizata in octombrie 2009. Astfel veti beneficia de toate conditiile necesare pentru confortul dumneavoastra. Pe langa mobilierul nou, cele 16 camere duble ale pensiunii sunt dotate cu baie proprie, plasma TV, minibar, aer conditionat, terasa sau balcon, telefon, Internet Wi-Fi, room-service, personal calificat pentru servire si menaj.

FACILITATI
Pensiunea Sport a fost creata special pentru oamenii pretentiosi, exigenti si cu bun gust. Astfel, pe langa luxul si confortul camerelor, va punem la dispozitie o gama larga de dotari si facilitate: restaurant propriu, parcare proprie cu iluminat nocturn, monitorizare video, curte interioara (5000 mp), loc de joaca pentru copii, gratar si loc picnic (foisor),
Asiguram transportcatre toate punctele turistice din zona (ex: Muntele de Sare – Grota Miresei, Mina de Sare Unirea – Salina Slanic, baile cu apa sarata si bazele de tratament etc.)

AGREMENT
Teren fotbal omologat (gazon natural), teren fotbal (gazon sintetic si nocturna), plimbari cu ATV-ul, plimbari cu trasura, teren tenis de picior, mese pingpong, trasee turistice, traseu alergari.

RESTAURANT
Constructie noua, cu o capacitate de 120 de locuri, creat de a satisface dorintele dumneavostra culinare cu calitate si bun gust. Maestrul bucatar va va rasfata cu peste 200 de feluri de mancare cu specific romanesc dar si cu preparate din bucataria internationala.
Organizam mese festive, nunti, botezuri, petreceri private, mese de protocol.

CANTONAMENT
Ideala pentru cantonamentul sportiv, pensiunea noastra ofera toate conditiile necesare pentru pregatirea sportivilor. Va punem la dispozitie o baza de antrenament proprie formata dintr-un teren fotbal omologat (gazon natural), teren fotbal (gazon sintetic si nocturna), teren tenis de picior, mese de ping-pong, traseu alergari. In plus confortul camerelor si aerul curat, vor ajuta cu siguranta sportivii sa atinga performanta maxima.

Facilitati generale Pensiunea Sport


gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
restaurant  Restaurant
gratar  Acces gratar
room_service  Room-service
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
sala_conferinte  Sala de conferinte
wireless  Conexiune wireless
bar  Bar
receptie  Receptie 24/24h
parcare_suprav  Parcare supravegheata
Dotari in camere
telef  Tefefon
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
minibar  Minibar
cablu_TV  Cablu TV
Activitati sportive si de divertiment
teren_sport  Teren de sport
inchiriere_ATV  Inchiriere_atv
Contact
Alte unitati de cazare in Stefesti

Harta site
©TurismVirtual 2016