logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Tamarin Uzlina


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Localizare: Pensiune agroturistica Tamarin este amplasata pe canalul UZLINA, care face legatura intre bratul SF. GHEORGHE si complexul de lacuri Isac, Uzlina, Chiril. Se ajunge cu masina pana la MURIGHIOL, unde se poate parca în siguranta (spatiu inchis cu paza permanenta). De aici turistii sunt preluati de ambarcatiuni Tamarin si condusi la locul de cazare.

despre noi / servicii suplimentare / contact complexul turistic tamarin aveti posibilitatea petrecerii unor zile de relaxare si odihna memorabile, in inima Deltei Dunarii, imbinand felul de viata si traditiile localnicilor cu confortul si conditiile cerute de standardele unui turism de calitate.Pensiunea a fost clasificata la categoria „Pensiune agroturistica 3 margarete”, membru Antrec. Acoperire orange, vodafone, zapp.

Cazare: - 2 case de vacanta dotate cu centrala termica (apa calda + caldura), in camere duble. Fiecare camera are instalatie de aer conditionat, astfel:
• Vila 1 - parter: 2 camere duble (cu baie proprie) - etaj: 1 camera single cu baie pe palier + 2 camere duble • Vila 2 - parter: 2 camere duble cu baie pe palier - etaj: 3 camere duble cu baie pe palier • 3 casute duble ( 2 camere, hol, grup sanitar, aer conditionat) • 10 casute, fiecare cu 2 paturi, instalatie de aer conditionat si grup sanitar;
• Vila Tamarin agrotur - etaj : 3 duble, 1 tripla (fiecare cu grup sanitar); - mansarda : 1 tripla, 3 duble (fiecare cu grup sanitar) Masa: Mic dejun continental, dejun si cina cu specific pescaresc (la solicitare asiguram meniuri pe baza de carne de porc, vita, pasare, legume, peste, etc., stabilit seara pentru a doua zi). Agrement: Pescuit, admirarea florei si faunei Deltei Dunarii(deplasarea se face cu ambarcatiunile pensiunii si personal autorizat), piscina, trasee turistice. Traseele si locurile de pescuit sunt stabilite de Biosfera Deltei Dunarii si se aleg la fata locului, de comun acord cu personalul pensiunii.

Rezervarea locurilor se va face cu cel putin 48 de ore inainte de inceperea sejurului pt turisti individuali si cu 14 zile inainte de inceperea sejurului pentru grupuri de turisti (minim 8 persoane).

Facilitati generale Pensiunea Tamarin


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
acces_animale  Acces cu animale de companie
gratar  Acces gratar
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
sala_conferinte  Sala de conferinte
baie_comuna  Baie comuna
parcare_suprav  Parcare supravegheata
mic_dejun  Mic-dejun inclus in pret
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
terasa  Terasa/balcon
Activitati de relaxare
piscina  Piscina
Contact
Alte unitati de cazare in Uzlina

Harta site
©TurismVirtual 2016