logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Vicenza Square Sibiu


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

La 2 minute de centrul orasului, in zona istorica a sibiului, vei intalni un complex turistic cu totul -si cu totul aparte. se numeste vicenza square si cuprinde in prezent,
- 4 apartamente,
- 8 camere duble
- 2 restaurante.
curand, vor exista
-4 apartamente
-8 camere duble
-2 garsoniere
-2 restaurante

Cel mai recent restaurant ofera oaspetilor un meniu cu specific international, si are o capacitate maxima de 120 de locuri, iar celalalt , trattoria, cu specific mediteranean, ii intampina pe cei care ii trec pragul cu un meniu din bucataria italieneasca dar si cu retete autentic romanesti. Va asiguram ca va fi o adevarata placere sa incercati pastele facute „in casa” , combinate cu renumitele vinuri italienesti, toate, intr-o ambianta cu aer rustic .
restaurantul are o capacitate de 80 de locuri.

Complexul vicenza square va mai dispune in curand de o sala bussines, cu o capacitate de 30 de locuri, in care firmele pot organiza prezentari, traininguri, seminarii sau diverse intalniri de afaceri.

Spatiul generos din curte gazduieste o terasa cum nu intalnesti prea usor. e locatia perfecta pentru desfasurarea de parade, concerte si spectacole. microbistii se vor simti in largul lor pe perioada campionatului european pentru ca aici, isi vor putea urmari echipele preferate pe ecranele ce vor impanzi terasa.

Oaspetii vor descoperi ca designul interior al fiecarei camere este unul de mare rafinament. totul este pictat manual, de la pereti pana la mobilier, ceea ce da locatiei o atmosfera aparte. Exista aici acel farmec deosebit al povestilor, imbinat in mod uimitor cu accente de fier forjat, culori vibrante, dormitoare imense si comfortabile.

Iti dai seama imediat ca nu te afli intr-o locatie obisnuita, si... astept sa va convingeti singuri. pentru ca intreg ansamblul de aici este unul ... de poveste...

Cele doua restaurante creeaza atmosfera necesara pentru petreceri private, serate, prezentari, seminarii, reuniuni sau diverse intalniri cu familia sau partenerii dumneavoastra de afaceri.

Tarife
1. camera dubla 60 eur
2. apartament 80 eur
3.garsoniera 70 eur

Micul dejun este inclus in pret

Tarife pentru grupuri:
1.pana la 3 camere sau apartamente rezervate se acorda o reducere de 5 % din tariful standard
2. de la 3 la 8 camere sau apartamente rezervate se acorda o reducere de 10 % din tariful standard.
3.intre 10 si 14 camere rezervate, se acorda un bonus de 15 % din tariful standard.

Copiii
-pana la 6 ani , beneficiaza de gratuitate, daca sunt cazati in aceeasi camera cu insotitorul ( insotitorii).
- cu varsta intre 6 – 14 ani beneficiaza de o reducere de 50 % din tariful standard , daca sunt cazati in aceeasi camera cu insotitorul( insotitorii).
nota:
-ghidul care insoteste un grup va beneficia de cazare gratuita, cu mic dejun inclus, cu conditia ca grupul sa ocupe minim 10 camere.

Facilitati generale Pensiunea Vicenza Square


incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
room_service  Room-service
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
internet  Conexiune internet
uscator_par  Uscator de par
minibar  Minibar
Contact
Alte unitati de cazare in Sibiu
La
0.8 KM
9.7
La
1.3 KM
10
La
1.6 KM
Pret
150 RON
La
2.9 KM
La
3.1 KM
La
1.4 KM
8.7
La
0.7 KM
La
0.3 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016