logo-turism-virtual

clasificare 3

Vila Blue Wave Mamaia


Parerea turistilor
9.4
Impresie generala
9.5
Pret/Calitate
9.8
Servicii, facilitati
9.3
Personalul
8.9
Curatenie
9.3
Locatia
9.6
adauga parerea ta

9.3
adriana

am fost la mare in weekendul cel mai aglomerat din tot sezonul 13-15 aug 2011, dar aici totul a fost foarte bine. locatie este usor de gasit, aproape de DN, locuri de parcare suficiente, la 4 min de mers pe jos de plaja superba din navodari(amenajata,mai libera,curata,nisip f bun).RAPORTUL CALITATE-PRET ESTE IDEAL! Recomand Blue Wave.


10.0
Mihai C.

Tocmai ce am ajuns dintr-o vacanta de pe malul marii unde am fost cazat la vila Blue wave si tin sa precizez ca am avut cel mai frumos sejur alaturi de personalul acestei vile, curatenie este la loc de cinste si toate serviciile , ne-am simtit ca intre niste prieteni , toata lumea era cu zambetul pe buze si bine dispusi! Plaja este foarte aproape, libera, curata si foarte linistita. toate serviciile sunt de nota 10! Va recomand cu incredere aceasta vila la care ma voi reintoarce si eu la anul!


10.0
mihai si elena

Am fost cazati pentru o saptamina, este un loc linistit cu o plaja destul de aproape si naturala nu aglomerata, poti sa stai linistit nu te deranjeaza nimeni sa iti vinda prostii. Dimineata ni sa oferit o cafea gratuit personalul foarte bine primitor, si pentru pretulcare am platit a fost exceptional, vrei sa te duci in mijlocul mamaia poti folosi mijlocul de transport ori masina personala , seara e mai binesa folosesti transportul pt ca nu gasesti locuri de parcare in mamaia, au parcare destul de mare la hotel si este subterana in loc sigur, camerele sint foarte mari comparind cu alte vile care am fost. Asteptam cu nerabdare sa mergem si sezonul viitor


Facilitati generale Vila Blue Wave


gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
wireless  Conexiune wireless
bar  Bar
seif  Seif
receptie  Receptie 24/24h
wake_up  Wake-up
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
frigider  Frigider
TV  TV
terasa  Terasa/balcon
minibar  Minibar
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Mamaia

Harta site
©TurismVirtual 2016