logo-turism-virtual

clasificare 3

Vila Caluda Mamaia Nord

Tefefon: 0723383139


Pensiunea Caluda este situata la 2 km de statiunea Mamaia, in zona Hanul Piratilor, in Mamaia-Sat. Plaja amenajata se afla la aproximativ 300 de metri distanta de vila.

Facilitatile pensiunii: curte cu loc de luat masa, gradina, foisor, gratar, balansoar, bucatarie de vara echipata, frigider, vesela, televizor in camere, fier si masa de calcat rufe, masina de spalat rufe, parcare.

Vila dispune, la parter, de doua camere duble cu pat matrimonial si grup sanitar cu cada, iar la etaj, de patru camere duble cu pat matrimonial si doua grupuri sanitare cu dus.

Vila Caluda este situata in Mamaia Sat, la 2 km de statiunea Mamaia, in zona Hanul Piratilor. Plaja se afla la aproximativ 300 de metri distanta. Finalizata in 2014, vila dispune de camere duble, mobilate modern cu materiale de cea mai buna calitate. Aflata intr-o locatie linistita, ferita de zgomotul teraselor si al cluburilor din apropierea statiunii Mamaia, vila Caluda este un loc ideal de petrecere al concediilor pentru familii sau pentru cei care cauta o oaza de liniste in apropierea plajei.

Facilitati generale Vila Caluda


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
parcare  Parcare
gratar  Acces gratar
wireless  Conexiune wireless
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
radio  Radio
baie_cada  Baie cu cada
uscator_par  Uscator de par
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Telefon: 0723383139
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Mamaia Nord

Harta site
©TurismVirtual 2013