logo-turism-virtual

clasificare 3

Vila Casa Anamaria Moeciu De Jos

Tefefon: 0742080350

Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Casa Anamaria va ofera cazare in 6 camere duble cu pat matrimonial, televizor si cablu tv,3 camere sunt cu baie comuna pe ho,l iar 3 cu baie proprie, toate camerele fiind situate la etaj.

La parter avem bucatarie complet utilata cu sala de mese,living spatios,acces la internet prin cablu sau wirelles,iar in curte va puteti bucura de terasa, foisor, leagan si obligatoriu de gratar, precum si o minutata priveliste montana cu panorama la muntii piatra craiului.

Fiind situati la marginea padurii aici va puteti bucura de liniste si relaxare, aer curat si odihna necesare dupa o saptamana obositoare, sau sa petreceti un minunat concediu alaturi de familie si prieteni.

Accesul la vila este destul de facil, fiind situati practic in centru,dar in acelasi timp retrasi, din dn73 pe dj112 si apoi pe ulita pietruita, cca 400 m, parcarea se face chiar langa vila,avand destul spatiu pentru aproximativ 5-6 masini.

Pentru cei care vin cu trenul se ajunge de la brasov cu autobuzul, de la autogara 2(langa stadionul tineretului),fiind curse regulate din ora in ora.

Suntem situati la cca 3 km de bran, 4 km de cheile Gradistei unde se afla partia de schi,17 km de rasnov unde puteti vizita cetatea si pestera de acolo, 25 km de Poiana brasov,21 km de predeal si 30 km de orasul Brasov.

Tot de la noi se poate pleca in drumetii locale,pe carari de munte de unde se poate admira
minunate privelisti si locuri salbatice.

Va asteptam cu drag!

Facilitati generale Vila Casa Anamaria


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
gratar  Acces gratar
wireless  Conexiune wireless
baie_comuna  Baie comuna
parcare_suprav  Parcare supravegheata
Dotari in camere
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Telefon: 0742080350
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Moeciu De Jos

Harta site
©TurismVirtual 2016