logo-turism-virtual

clasificare 3

Vila Casa De Oaspeti Bavaria Vanatori Neamt


Imagini
big
adauga parerea ta

Situata in localitatea Vanatori-Neamt din judetul Neamt , la 7 km de manastirile Neamt, Secu si Sihastria, Casa de Oaspeti Bavaria va ofera posibilitatea de a va relaxa si de a va imbogati orizontul spiritual. La noi va puteti relaxa intr-un cadru natural de exceptie, puteti cunoaste obiceiuri stravechi regionale si puteti vizita faimoasele lacasuri de cult din tinutul Neamtului.

Cu radacini in cultura germana si cea romana oferim clientilor nostri ce e mai bun din ambele culturi intr-o atmosfera familiara si rustica.
Suntem siguri ca ospitalitatea romaneasca, standardul german de cazare si profesionalismul serviciilor vor face din dumneavoastra unul din clientii nostri permanenti.

Intr-un loc binecuvantat de Dumnezeu, satul Vanatori-Neamt se afla intre renumitele lacasuri de cult religios M-rea Neamt (cea mai mare ctitorie a lui Stefan cel Mare), M-rea Secu (ctitoria lui Grigore Ureche), M-rea Sihastria (casa si mormantul Parintelui Cleopa), M-rea Sihla (pestera Cuvioasei Teodora) si Schiturile Icoana, Daniel Sihastru, Pocrov etc.

Puteti realiza o incursiune un lumea satului moldovenesc prin vizitarea Casei memoriale a lui Mihail Sadoveanu si intoarcerea in lumea povestilor legate de copilarie trecand pragul Casei memoriale Ion Creanga (Humulesti 6 KM) Cetatea Neamtului ne aminteste pana astazi de istoria si trecutul zbuciumat al acestui taram minunat.

Capacitatea este de 16 locuri (adulti) in 8 camere si maximum 2 copii in fiecare camera.
Copiii pana la 4 ani beneficiaza de gratuitate

Facilitati generale Vila Casa De Oaspeti Bavaria


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
gratar  Acces gratar
room_service  Room-service
loc_campare  Loc de campare
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
wireless  Conexiune wireless
pastrare_bagaje  Spatiu pentru pastrat bagaje
wake_up  Wake-up
parcare_suprav  Parcare supravegheata
mic_dejun  Mic-dejun inclus in pret
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
internet  Conexiune internet
dvd_player  DVD-player
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Vanatori Neamt

Harta site
©TurismVirtual 2016