logo-turism-virtual

Vila Cassil Costinesti

Tefefon: 0748010055

Imagini
big
big
adauga parerea ta

Doriti sa aveti o vara placuta, relaxanta si linistita la mare, alaturi de cei dragi...? Casa Cassil este locatia perfecta pentru a petrece zile minunate de vara altaturi de familie in una dintre cele mai frumoase statiunii a litoralului Romaniesc.
Casa Cassil pune la dispozitia oaspetilor atat camere cu bai proprii cat si trei camere care utilizeaza doua toalete si doua dusuri amplasate in curtea casei. Camerele sunt dotate cu televizor, iar accesul la apa calda este in permanenta.
Este situata in zona Schitu, strada Radarului, la o distanta de numai 15 minute de mers pe jos pana la mare, iar turistii pot alege unul din cele doua drumuri care duc spre plaja, fie cel care duce spre plaja de la Obelisc sau Discoteca Ring, fie la plaja din zona hotelului Forum.
In curtea casei se gaseste o terasa cu mese si un gratar pentru iubitorii de frigarui si de asemenea la dispozitia oaspetilor punem o bucatarie complet utilata pentru a putea gati si simti „ca acasa”.
Aerul curat si linistea zonei va vor oferi momente de odihna si relaxare.
Casa cassil ofera cazare la preturi accesibile oricarui buzunar, asigurand confort, curatenie si liniste. Va asteptam la mare si va dorim sa aveti un concediu placut, asa cum va doriti.

Facilitati generale Vila Cassil


acces_bucatarie  Acces bucatarie
parcare  Parcare
gratar  Acces gratar
wireless  Conexiune wireless
baie_comuna  Baie comuna
Dotari in camere
TV  TV
Contact
Telefon: 0748010055
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Costinesti
9.8
La
0.4 KM
9.5
La
0.2 KM
9.8
La
1.6 KM
9.9
La
1.1 KM
9.3
La
0.7 KM
9.8
La
1.9 KM
9.8
La
0.7 KM
10
La
2.2 KM
9.5
La
1.2 KM
9.8
La
1 KM
10
La
1.1 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016