logo-turism-virtual

clasificare 3

Vila Hermanni Sibiu


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Pensiunea a fost deschisa in iunie 2007. Este situata intr-o zona linistita a orasului Sibiu,distanta de la pensiune pana in centrul istoric al orasului fiind de 2,5km, aproximativ 10min de mers cu masina.Villa Hermanni va sta la dispozitie cu 14 locuri de cazare in 6 camere duble si 2 single. Toate cele 8 camere au baie proprie, televizor si internet.

Vila are si o frumoasa terasa unde este amenajat locul pentru fumat.Pentru cei care viziteaza pentru prima data orasul de pe Cibin, va putem spune ca sunt multe locuri frumoase de vazut.Daca sunteti iubitori de istorie Orasul de Jos sau Orasul de Sus asteapta sa ii treceti portile.Aici puteti vizita Muzeul de Istorie, Muzeul farmaciilor si multe altele. Piata Mare sau Piata Mica va ofera locuri de relaxare si odihna la terasele si restaurantele din aceasta zona.

Daca doriti totusi sa faceti o plimbare in natura, aveti ocazia sa vizitati cel mai mare muzeu in aer liber,Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra sau la 30 km de oras StatiuneaPaltinis. Va asteptam cu drag la Villa Hermanni!

Facilitati generale Vila Hermanni


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
spalatorie  Servicii de spalatorie
parcare  Parcare
gratar  Acces gratar
loc_campare  Loc de campare
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
internet  Conexiune internet
Contact
Alte unitati de cazare in Sibiu
La
2.1 KM
9.7
La
2.2 KM
10
La
3.3 KM
Pret
150 RON
La
0.6 KM
La
3.1 KM
La
2.5 KM
8.7
La
3 KM
La
2.6 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016