logo-turism-virtual

clasificare 3

Vila Roxana Comarnic


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

VILA ROXANA, locul ideal unde poti petrece sfarsitul de saptamana cu prietenii sau familia.

Distantele mici fata de statiunile Sinaia, Predeal, Azuga ( 15 min.)permit organizarea de excursii, iar iarna accesul partiile de schi.

Posibilitate de cazare inca 10-12 persoane la a 2- a vila care este chiar langa ea si este identica,deci in total 22 de locuri de cazare. Imaginati-va o vila in care sa fiti doar dumneavoastra, fara alti turisti, situata in mijlocul naturii.

Vila Roxana este mobilata si utilata foarte modern, masa de biliard, aparate fitness, gratar barbeque, foisor, balansoar rustic, locuri de parcare 5, bucataria utilata cu toate necesare si aparatura specifica, electrocasnica, vila se inchiriaza la cheie, si utilata modern si este structurata in 5 dormitoare, 2 livinguri si 2 bai.

Este utilata cu gresie, faianta, parchet, termopane, centrala termica.

Va oferim cazare la munte confort de *** margarete. Este departe de factorii de poluare, zgomot si stres, chiar la liziera padurii. Imbina calitatea benefica a aerului puternic ozonat al padurilor de la munte cu calitatea de exceptie a confortului oferit de pensiuni. Colaboram cu agentii turism. Acceptam bonuri de masa, tichete cadou.

Facilitati generale Vila Roxana


gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
gratar  Acces gratar
baie_comuna  Baie comuna
Dotari in camere
TV  TV
terasa  Terasa/balcon
dvd_player  DVD-player
cablu_TV  Cablu TV
Activitati sportive si de divertiment
biliard  Sala de biliard
Contact
Alte unitati de cazare in Comarnic

Harta site
©TurismVirtual 2016