inscrie-gratuit-cazare


team builing
Activitati Team Building
arieseni
Escalada
Escalada reprezinta parcurgerea unui traseu pe un perete de stanca sau panou artificial. In timpul ascensiunii participantii sunt asigurati cu echipamente tehnice (ham, coarda, carabe etc.). In zonele de escalada vom alege traseele de dificultate potrivita oricarui participant.
arieseni
Tiroliana
Inseamna traversarea unui obstacol natural pe corzi folosind tehnici de alpinism si echipamente specifice: hamuri, scripeti, casti. Alunecarea pe coarda se produce prin intermediul unui scripete fixat pe coarda. Eliberarea de adrenalina si senzatia de zbor constituie deliciul celor care incearca aceasta activitate.
arieseni
Paintball
Este un sport distractiv ce consta in lupta deschisa intre participantii inarmati cu arme cu bile de vorpsea. Este o activitate dinamica de echipa care poate varia in functie de locatie si stilul de abordare (organizare) intre speed-ball, woods-ball, rope-ball si surviver-ball.
arieseni
Drumetii
Carpatii Romaniei sunt impanziti de trasee turistice cutreiereate de turisti cu rucsacul in spate. Fie ca vrei un traseu de o zi doar pentru relaxare si pentru o gura de aer curat, fie ca vrei sa parcurgi carari montane si sa petreci cu prietenii in jurul focului de tabara esti binevenit in gasca noastra. Asiguram ghid montan atestat.
arieseni
Alpinism
Va invitam la cucerirea culmilor din Romania. Organizam ture de alpinism in toate sezoanele anului, oferim ghid montan si echimpament tehnic pentru parcurgerea traseelor turistice, pentru ascensiunea pe culmile Carpatilor si pentru catararea peretilor inalti din tara. Hai cu noi sa vezi adevaratele frumuseti ale Romaniei.
arieseni
Rafting si kayaking
Raftingul inseamna coborarea pe cursul unui rau cu apa involburata cu barci gonflabile numite raft-uri (structura plutitoare). Este un sport dinamic de echipa in care fiecare participant este important pentru manevrarea raft-ului. Se folosesc echipamente de protectie: casca, vesta de salvare, neopren.
arieseni
Speologie
Golurile subterane ale pamantului ascund o lume fascinanta care merita vizitata. Fie ca doriti sa vizitati cele mai mari goluri subterane, sa inotati in lacuri de pestera, sa admirati cristale, stalactite, stalacmite, helictite, cu noi sigur veti reusi. Organizam ture de speologie in pesterile neamenajate turistic din Romania.
Programe Team Building
arieseni
Team building clasic
Este un program de team building gandit pentru recompensarea si stimularea echipelor de angajati. Programul faciliteaza optimizarea relatiilor interpersonale din grup si intareste identitatea acestuia.
arieseni
Team building confort
Acest program de team building ofera activitati de aventura pline de adrenalina si activitati indoor dupa o cina gustoasa pentru intruniri ale comitetului directorial, de management sau pentru ocazii speciale.
arieseni
Team building extra
Programul este conceput pentru solutionarea dificultatilor de conlucrare intre membrii unei echipe. Activitatile vor fi alese si combinate pentru a rezolva problemele de adaptabilitate, putere de decizie, comunicare si incredere.
arieseni
Team building expert
Companiile de top au nevoie de echipe de elita pentru a face fata concurentei. Acest program de team building include un complex de activitati indoor si outdoor ce faciliteaza atingerea potentialului maxim.
Destinatii recomandate pentru Team Building
arieseni
Arieseni
Aceasta zona oferta turistilor numeroase puncte de interes si obiective turistice: Partie de schi, echipata cu teleschi, Cheile Gardisoarei, Pestera Ghetarul de la Vartop, Cascada Varciorog, Groapa Ruginoasa.
arieseni
Bran
Punctul major de interes al statiunii Bran este Castelul Bran, un important monument national si reper al turismului Romanesc.
arieseni
Valea Prahovei
Valea Prahovei este situata in partea de sud-est a Romaniei, in mijlocul Munteniei, in bazinul raului cu acelasi nume si o parte a bazinului Ialomitei. Zona turistica Sinaia-Predeal

>
©TurismVirtual 2006-2008