logo-turism-virtual

Cabana Patricia Arieseni

Tefefon: 0747056715

Imagini
big
big
adauga parerea ta

Cabana Patricia este situata pe malul vaii Bucinis in Arieseni, in inima muntilor Apuseni, la doar 3 km de partia Garda si la 10 km de partia Vartop.

Cabana este o constructie noua si moderna ce va sta la dispozitie tot anul pentru a va bucura de vacantele si concediile dumneavoastra, in Muntii Apuseni. Locatia este bine aleasa fiind situata intr-un loc retras si usor accesibil, pe malul apei si in apropierea padurii de brad.

Va oferim cazare in 5 camere dintre care 3 duble si 2 de cate 4 locuri. Va punem la dispozitie un living incapador, dotat cu televizor; o bucatarie moderna si utilata. In total va putem pune la dispozitie 14 locuri de cazare.

In perioada de iarna va recomandam partia de la Garda de sus si cele de la Vartop.

Iar vara aveti de unde alege dintre numeroasele atractii turistice ale zonei. Cabana Patricia se afla la distanta de 2 kilometrii de Cascada Patrahaitesti, 12 km de Ghetarul Scarisoara, 12 kilometrii de Ghetarul Vartop, 6 km de Pestera Poarta lui Ionele, Cheile Galbenei - 18 kilometri, Cheile Ordancusei 6 km, Groapa Ruginoasa 16 km, Cascada Varciorog 10 km, Coiba Mica si Coiba Mare 12 kilometri, Izbucul Tauzului 10 kilometri, Varful Bihor 1849 - 14 km, Cetatile Ponorului 20 km, Ghetarul Focul Viu 22 km.

Facilitati generale Cabana Patricia


acces_bucatarie  Acces bucatarie
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
gratar  Acces gratar
loc_campare  Loc de campare
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
Contact
Telefon: 0747056715
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Arieseni

Harta site
©TurismVirtual 2016