logo-turism-virtual

Cabana Primaverii Dubova


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Cabana se afla in localitatea Dubova, intr-o zona de un farmec aparte Cazanele Dunarii, reprezentand cel mai spectaculos sector din Clisura Dunarii, in apropierea principalelor atractii turistice : aria protejata Cazanele Mari si Cazanele Mici, bustul sculptat in stanca al regelui dac Decebal, pestera Ponicova.

Cabana dispune de doua dormitoare, unul de doua locuri si unul de patru locuri; living spatios cu canapea extensibila, masa si televizor; bucatarie complet utilata si dotata; baie cu dus; terasa. Curte amenajata rustic, cu foisor, gratar, balansoar si hamac.

Loc de parcare in curte. Multa liniste, verdeata si ciripit de pasarele, sunt elementele care va vor ajuta sa va relaxati. Ptr. amatorii de miscare in natura , va propunem o drumetie la cascada de pe raul Ponicova si o ascensiune pe masivul Ciucaru Mare, cu numeroasele puncte de belvedere si de unde se deschide o panorama superba asupra intregului defileu.

Deasemenea, odata ajunsi in zona, nu puteti rata o plimbare cu barca cu motor in Cazanele Dunarii, cu vizitarea Grotei Veterani si intrare in Pestera Ponicova.
Capacitatea de cazare este de 8 locuri, putand fi suplimentata ptr. grupuri mai mari.

Facilitati generale Cabana Primaverii


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
acces_animale  Acces cu animale de companie
gratar  Acces gratar
baie_comuna  Baie comuna
Dotari in camere
frigider  Frigider
TV  TV
terasa  Terasa/balcon
Activitati sportive si de divertiment
teren_sport  Teren de sport
Activitati de relaxare
masaj  Masaj
Contact
Alte unitati de cazare in Dubova

Harta site
©TurismVirtual 2016