logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Alpin Poiana Brasov


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Hotel Alpin din Poiana este locul perfect daca planificati o vacanta cu familia sau cu prietenii. Relaxarea si confortul sunt deviza acestui hotel! Cu vedere la munte si facilităti excelente, oaspetii se vor bucura de fiecare moment al sederii lor la Poiana Brasov!

Alpin este un complex format din hotel (cu 144 camere) si din aparthotel (114 apartamente) oferind cea mai mare capacitate de cazare din Poiana Brasov, 730 de locuri.

Apartamentele sunt compuse din 2 dormitoare fiecare cu baie proprie (una cu dus si una cu jacuzzi, cu uscator de par, sapun, sampon etc), un living mare si spatios (cu canapea si fotolii, masa cu scaune, comoda cu tv) si o terasa mare cu masa si scaune.

Camerele duble de asemenea au in dotare mobilier din lemn masiv, televizor, minibar, baie cu uscator de par, terasa.

Pentru relaxare, turistii sunt asteptati in centrul Spa Vitarium unde exista: piscina semi-olimpica incalzita, jacuzzi, sala fitness cu antrenor, sauna, masaj si reflexoterapie.. Pentru copii exista un loc de joaca interior si un altul exterior bine echipat.

Masa poate fi servita in restaurantul "A Propos" inaugurat in 2010, ce serveste preparate culinare franceze si in restautantul clasic "Tosca" unde se pot degusta vinuri din podgorii renumite, recomandate de somelierul restaurantului.

Hotelul dispune de parcare gratuita, internet wi-fi gratuit in spatiile comune si in camere, Centru de conferinte (cu 38 de sali de diferite capacitati, 10-500 locuri)

Facilitati generale Hotel Alpin


gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
carti_credit  Acceptare carti de credit
Activitati de relaxare
wellness  Centru spa & wellness
Contact
Alte unitati de cazare in Poiana Brasov

Harta site
©TurismVirtual 2016