logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Hostel Blue Silver Sinaia



Acesta se afla foarte aproape de gara Sinaia, pe drumul DN1 si are o capacitate de cazare de 29 de locuri in 7 camere duble, o camera tripla si 3 camere cu 4 paturi, fiecare avand grup sanitar propriu. La cerere pot fi suplimentate 11 locuri (pat pliant sau saltea).

Pentru organizarea de evenimente deosebite, mese festive, nunti, botezuri, conferinte,hostelul pune la dispozitia clientilor o sala cu o capacitate de 60 de locuri, dotata cu mese, scaune, vesela, aragaz, frigider.

Oferim o camera cu 2 locuri gratis pentru ghizi, la grupuri organizate de 20 de persoane. Pentru grupuri organizate, elevi, sudenti, pensionari, de minim 20 persoane, preturile vor fi: 80 Ron/noapte pentru o camera de 2 persoane; 100 Ron/noapte pentru o camera de 3 persoane; 140 Ron/noapte pentru o camera pentru 4 persoane. La sosirea in statiune turistii vor fi instiintati ca vor plati taxa de statiune de 5% din valoarea serviciului de cazare pe zi si taxa salvamont de 3 Ron/zi.

Valorificarea locurilor se poate face numai dupa rezervarea si confirmarea prealabila a receptiei. Pentru siguranta masinii dumneavoastra va oferim locuri de parcare in curte. Va asteptam!

Facilitati generale Hotel Hostel Blue Silver


acces_bucatarie  Acces bucatarie
incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
gratar  Acces gratar
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
Contact
Alte unitati de cazare in Sinaia
La
1.1 KM
10
La
2 KM
Pret
200 RON
10
La
0.7 KM
10
La
1.6 KM
8.2
La
0.9 KM
10
La
1.8 KM

Harta site
©TurismVirtual 2013