logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel International Baile Herculane


Parerea turistilor
9.6
Impresie generala
9.8
Pret/Calitate
9.7
Servicii, facilitati
9.3
Personalul
9.7
Curatenie
9.5
Locatia
9.7
adauga parerea ta

9.8
lenuta mustata

Am fost in aceasta locatie in perioada 23-29.12.2017 . Este pentru prima data cand am venit in Baile- Herculane din mai multe optiuni am ales aceasta locatie datorita facilitatilor pe care le prezinta acest hotel .Dintre ele putem aminti bazinul cu apa termosulfuroasa si terapia cranio-sacrala ( o terapie ce ma ajutat sa inving dependenta de tutun ) .Aceasta terapie am recomandato sotului , fratelui si mamei mele pentru a trata depresia ,nervozitatea si lipsa somnului.


9.0
vodislav iulian

Santem din Timisoara,am fost cazati la Hotel International,cam.402 si apart.403,in perioada 7-12-iunie 2015.Am fost multumiti de curatenie,liniste de amabilitatea personalui si profesionalismul personalului medical.Va recomandam acest Hotel.


9.2
gatin zenovia daniela

am fost la Herculane de Craciun 2013 pina pe 6 Ianuarie 2014..mi-a placut foarte mult..ne-am simtit ca in familie..personlul a stat tot timpul la dispozitia noastra..este curtenie ,mincare buna si la comanda,personlul educat,vorbeste frumos si fiecare i-si fce serviciul corespunzator...nu mai spun de masagiator ca si-a facut meseria nu gluma..ca sa fac o critica constructiva:ar trebui mai multe scaune la bazinul de sulf si din plastic daca se poate ca cele din fier la distruge sulful si devin urite...in rest totul ok.noi ne intoarcem iarasi de sarbatori..si recomandam la toti care vor sa vina la herculane acest hotel..este familiar si gasesti linistea de care toti au nevoie intr-un concediu.. va pupam pe toti de la INTERNATIONAL...pe curind!


Facilitati generale Hotel International


incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
wireless  Conexiune wireless
lift  Lift
bar  Bar
seif  Seif
receptie  Receptie 24/24h
carti_credit  Acceptare carti de credit
parcare_suprav  Parcare supravegheata
tichet_vacanta  Tichet vacanta
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
uscator_par  Uscator de par
cablu_TV  Cablu TV
Activitati de relaxare
piscina  Piscina
masaj  Masaj
Contact
Alte unitati de cazare in Baile Herculane

Harta site
©TurismVirtual 2016