logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Intim CostinestiCandva acest restaurant purta numele de restaurantul Scoica, in prezent poarta numele de hotel Intim la fel, ca si ambianta pe care ti-o confera acest hotel, care a fost renovat relative recent si anume, in anul 2007.

In ceea ce, priveste pozitionarea sa, acesta este situat in Costinesti, la numai cateva minute de plaja si in apropierea Epavei .

Camerele sunt numeroase sunt in numar de 44, sunt dotate cu aer conditionat, televizor, cablu tv, frigider. Are si baie proprie dotata cu dus. Pe langa, toate acestea hotelul va pune la dispozitie toate cele trei mese ale zilei care sunt servite restaurantul propriu.

Facilitatile pe care hotelul le pune la dispozitia oaspetiilor sai sunt : copii mai mici de doisprazece nu platesc nici un leu decat, in conditiile in care se cere un pat suplimentar. In ceea ce, priveste masa acestia nu platesc decat jumatate din pretul alocat pentru masa. Copii mai mari de 12 ani, vor plati bilet intreg la masa, iar in camera acestia vor plati doar jumatate din valoarea pentru cazare. In acest caz, ei vor beneficia de masa asigurata !

Facilitati generale Hotel Intim


gradina  Gradina
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
wireless  Conexiune wireless
bar  Bar
seif  Seif
Dotari in camere
telef  Tefefon
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
frigider  Frigider
TV  TV
terasa  Terasa/balcon
minibar  Minibar
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Costinesti
9.5
La
3.2 KM
9.8
La
1.9 KM
9.9
La
2.2 KM
9.3
La
3.6 KM
9.8
La
1.6 KM
9.8
La
2.8 KM
10
La
1.2 KM
9.5
La
2.1 KM
La
3.4 KM
9.8
La
2.7 KM
10
La
2.3 KM

Harta site
©TurismVirtual 2013