logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Maestro Deva


Imagini
big
adauga parerea ta

Este un motel acreditat de Ministerul Turismului cu trei stele, situat in judetul Hunedoara, localitatea Deva, intr-o regiune accesibila atat clientilor aflati in interes de afaceri in oras (motelul e la aprox 10 minute fata de centrul orasului si fata de poalele Cetatii), cat si turistilor aflati in tranzit pe drumul national DN7 Sibiu-Arad.

Hotelul dispune de 20 de camere (9 camere duble, 9 camere single, o camera cu patru paturi, o camera tripla) si un apartament cu 2 dormitoare, care au in dotare frigider, mobilier nou, aer conditionat, internet, telefon si bai (modern utilate).

Dispune si de un lobby bar modern si intim, un restaurant (90 locuri) doua sali de conferinta (de 25 si 40 locuri) si are o panorama deosebita asupra Cetatii Devei.

La etajul I al complexului hotelier Maestro din Deva se afla restaurantul Maestro. Este restaurant public de categoria I, si are implementat sistemul de calitate HACCP. Functioneaza sapte zile pe saptamana, intre orele 7-24. Servirea este in functie de preferintele clientilor : bufet suedez sau a la carte. Meniul este variat si contine preparate din bucataria internationala si cea romaneasca.
De asemenea, se organizeaza aniversari, mese festive, botezuri, nunti. Sala are capacitatea de 90 de persoane. Va punem la dispozitie personal de servire, catering si echipamente pentru organizare de evenimente sociale, deschideri firma, lansari etc.

Facilitati generale Hotel Maestro


incalzire_centrala  Incalzire centrala
spalatorie  Servicii de spalatorie
parcare  Parcare
acces_animale  Acces cu animale de companie
restaurant  Restaurant
room_service  Room-service
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
calcat_haine  Servicii de calcat haine
sala_conferinte  Sala de conferinte
wireless  Conexiune wireless
bar  Bar
seif  Seif
receptie  Receptie 24/24h
carti_credit  Acceptare carti de credit
pastrare_bagaje  Spatiu pentru pastrat bagaje
wake_up  Wake-up
mic_dejun  Mic-dejun inclus in pret
Dotari in camere
telef  Tefefon
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
baie_cada  Baie cu cada
minibar  Minibar
cablu_TV  Cablu TV
Contact
Alte unitati de cazare in Deva

Harta site
©TurismVirtual 2016