logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Mures Toplita


Parerea turistilor
7.9
Impresie generala
7.4
Pret/Calitate
8.2
Servicii, facilitati
7.8
Personalul
8.4
Curatenie
7.2
Locatia
8.6
adauga parerea ta

5.5
Veronica

Bunã, Am fost cazatã recent la acest hotel si as dori sã precizez cã igiena lasã mult de dorit.O toaletã purtând banda "dezinfectat" avea multiple urme învechite de necurãtare. Pe lângã aceasta ventilatorul din baie era nãpãdit de straturi groase de praf si scame adunate de-a lungul timpului, fapt care probabil era si cauza zuruitului greoi al acestuia. Din baza cabinei de dus lipseau bucãti de faiantã care scoteau la ivealã neajunsurile instalatiei de canalizare de sub cabinã si care facilitau totodatã impregnarea întregii încãperi cu un miros insuportabil provenit din canalizare. Pilota nu era întinsã pe pat, aceasta fiind împãturitã în dulap, însotitã de un strat remarcabil de praf scame si fire de pãr ale unor fosti oaspeti ?! Mocheta din camerã purta numeroase pete, sub paturi nu fusese aspirat recent, pe locurile neacoperite de mochetã se puteau distinge clar urme de mop,în relief , ceea ce mã face sã cred cã apa nu se schimbã corespunzãtor, iar pe balcon stationa o scrumierã cu resturi de tigãri. Cãldura a fost ok, all night long, la fel si apa caldã; asternutul mirosea fresh si era foarte bine cãlcat. Micul dejun mi-a fost atasat la notã fãrã a fi fost comandat de cãtre mine. Holurile si spatiul lounge de la parter au aspect foarte îngrijit, existã suficiente locuri de parcare, WiFi si room-service, totusi dacã doresti un prosop suplimentar sau articole de igienã dupã ora 11h00 AM trebuie sã astepti pânã a doua zi. Sper ca cineva din managementul acestei unitãti sã ia în serios aceste remarci si sã realizeze schimbãri pozitive. Cu bine, Veronica


10.0
Mihai

Am fost foarte multumiti de serviciile oerite la acest hotel. Am fost acolo in fabruarie 2013. i de aceasta data a fost foarte cald in camera. Personalul hotelului foarte amabil. Cu siguranta vom reveni.


9.2
Daciana

Am fost multumita si eu si toti membrii grupului cu care am fost cazati acolo in ianuarie 2012.A fost exagerat de cald, nu cum s-a zis mai devreme.


Facilitati generale Hotel Mures


incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
gratar  Acces gratar
room_service  Room-service
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
calcat_haine  Servicii de calcat haine
sala_conferinte  Sala de conferinte
wireless  Conexiune wireless
bar  Bar
seif  Seif
receptie  Receptie 24/24h
carti_credit  Acceptare carti de credit
pastrare_bagaje  Spatiu pentru pastrat bagaje
wake_up  Wake-up
parcare_suprav  Parcare supravegheata
mic_dejun  Mic-dejun inclus in pret
Dotari in camere
telef  Tefefon
baie_dus  Baie cu cabina de dus
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
terasa  Terasa/balcon
minibar  Minibar
cablu_TV  Cablu TV
faxx  Fax:
Contact
Alte unitati de cazare in Toplita
10
La
0.3 KM
La
1.3 KM
9.8
La
0.1 KM
8.5
La
4.3 KM
9.9
La
1 KM
9.7
La
3.6 KM
9.7
La
0.6 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016