logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Caprioara Toplita


Parerea turistilor
8.5
Impresie generala
8.3
Pret/Calitate
8.1
Servicii, facilitati
7.9
Personalul
9.3
Curatenie
8.9
Locatia
8.6
adauga parerea ta

7.5
alexandru

un loc dragut dar pe care nu il recomand pentru sejururi mai lungi de 3 zile. Este curat si mancarea este foarte buna. La baie ar prinde bine o perdea la dus, baterii mai bune la dus si in camera un televizor putin mai mare.


4.7
moldovan

Un adevarat colt de rai pe care il detesti de cum intri in camera:usa de la intrare ieftina, daca vor te vad vecinii, apa la dus abia dezmortita si nu are nici presiune-deci mai bine dormi in masina, geamurile murdare, stropite; in prezenare spune ca poti pescui dar poti dupa ce se uita chioras angajatii la tine.Mobilier ieftin, curatenie la fel (in baie era par pe jos), singurul atu sunt angajatii amabili. A si sa nu uit:daca iesi pe balcon sa admiri privelistea , o sa poti vedea iarba intre rosturile gresiei.Nu am cuvinte; cine vrea sa riste, poate...eu sigur nu voi mai pune piciorul acolo . Imi cer scuze de calitatea scrierii dar sunt prea suparata, abia am sosit de acolo, ca sa mai pot fi coerenta!Nu stiu pentru care motiv ceilalti ,,internauti''i-au dat nota 10!Sa fim mai corecti cu semenii nostri , nu fiecare dintre noi trebuie sa treaca prin calvarul ,,Caprioara''!


7.3
Trupa

Pensiunea este chiar la intrare dinspre Reghin, e ceva de mers pana la partia de schi. Conditiile cam slabe pentru pretul platit (totul este peticit si facut cat mai ieftin). Efectiv nu puteam regla temperatura la apa de la dus din cauza calitatii proaste a bateriei de dus. Mancarea este foarte buna (este locul in care se opresc TIR-istii). Nu recomand pentru cazare, ci doar pentru mancare.


Contact
Alte unitati de cazare in Toplita
10
La
4.3 KM
La
4.5 KM
9.8
La
4.3 KM
9.9
La
4 KM
7.9
La
4.3 KM
9.7
La
4.8 KM
9.7
La
4.3 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016