logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Santana-clinica De Recuperare Medicala Si Ozonoter Moneasa

Tefefon: 0741039292

Parerea turistilor
9.9
Impresie generala
9.5
Pret/Calitate
10
Servicii, facilitati
10
Personalul
10
Curatenie
10
Locatia
10
adauga parerea ta
Tarife de la
160 Ron

9.8
mircea

Celor cu copii nu le recomand. Au un program strict. Atmosfera calda, primitoare, atentie, servicii medicale foarte bune. Restaurantul este foarte spatios, mancarea cu gust.


10.0
Andrei Stan

Clinica este deosebita si insfarsit am putut gasi medici deschisi la minte. N-am avut nimic de obiectat, au respectat timpul pentru proceduri, totul a fost bine organizat. Bazinul cu apa incalzita, restaurantul modern, camerele zugravite recent. Pacat ca nu au contract cu CAS.


Perioada:
Cursul sapt.Weekend
Camera single

140 RON140 RON
Camera dubla matrimoniala

Nr camere: 35. Suprafata camerei 16 m. Dotari: tv,  baie
160 RON160 RON
Camera dubla twin

160 RON160 RON
Apartament prezidential

400 RON400 RON
Camera dubla in regim single

140 RON140 RON
*Preturi/camera/noapte
Observatii privind tarifele:

Facilitati generale Hotel Santana-clinica De Recuperare Medicala Si Ozonoter


incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
wireless  Conexiune wireless
seif  Seif
receptie  Receptie 24/24h
parcare_suprav  Parcare supravegheata
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
frigider  Frigider
TV  TV
birou  Birou
cablu_TV  Cablu TV
Activitati de relaxare
piscina  Piscina
masaj  Masaj
wellness  Centru spa & wellness
Oferta speciala - Ameliorare in Afectiunile Coloanei Cervicale
Costul unui program de Recuperare si ameliorare in Afectiuni ale Coloanei Cervicale este de 1500 lei/11 nopti si include:
- consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice
-10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin infiltratii subcutan paravertebral asupra segmentului cervical de coloana
-40 proceduri fiziokinetoterapeutice
-monitorizare TA in zilele de tratament
-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) in valoare de 880 lei/pacient/11 nopti - Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie cand se va achita locul in camera dubla la costul de 880 lei/11nopti.
-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 770 lei) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii.
Programul terapeutic în tratamentul Durerilor Cervicale (tasari, potruzii, hernii de disc) prin ozonoterapie este extrem de simplu, bine tolerat şi constă în suplimentarea aportului de Oxigen Oxon prin Infiltraţii locale, subcutan, paravertebral asupra segmentului coloanei cervicale.
În total se fac intre 10 şedinţe de ozonoterapie intr-o sedinta aplicandu-se mai multe infiltratii, cu repetarea curelor terapeutice dupa 6 luni.
Pacienţii trataţi prin ozonoterapie constată rapid o diminuare efectivă a sindromului dureros cervical, o reducere a contracturii musculare paravertebrale şi creşterea mobilităţii coloanei cervicale, stare generală de bine, îmbunătăţirea somnului nocturn. Aceasta la rîndul său, în marea majoritate de cazuri duce la scăderea substanţială a consumului abuziv de medicamente (antiinflamatoare, calmante, antidepresive etc.) şi a reacţiilor adverse provocate de acestea. Se poate spune că ozonoterapia îmbunătăţeşte calitatea vieţii celor care suferă de dureri cervicale. În unele cazuri pot fi evitate intervenţiile chirurgicale. În încheiere trebuie menţionat faptul că ozonoterapia nu este un panaceu şi nu poate rezolva de una singură problema durerilor cervicale. Astfel vom utiliza asociat tehnicilor de ozonoterapie, medicina fizica prin stimuli bio-mecanici, kinetoterapie acvatica sau la sala si masaj. Este nevoie si de implicarea pacientului în proces
ul terapeutic.
-Trebuie revăzut modul de viaţă.
-Trebuie să se ducă o luptă intensă cu excesul ponderal, obezitatea.
-Trebuie să se acorde o mare atenţie exerciţiului fizic si corectarii pozitiilor vicioase
-Este importantă diminuarea şi eliminarea stresului cotidian.

 
Oferta speciala - Ameliorare in sechele post AVC
Costul programului pentru Recuperare si Ameliorare in Sechele post AVC este de 2000 lei (11 nopti/12 zile ) si include in acest cost:
- Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeuitice,
- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapeutice/zi lucratoare,
- 10 sedinte ozonoterapie aplicata prin perfuzie cu solutie ozonizata suprasaturata
- monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) in valoare de 880 lei/pacient/11 nopti- Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie.
-Mesele (pensiune completa-meniu fix in valoare de 770 lei) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii.

Patogenia lezarii structurilor cerebrale in cadrul afectiunilor cerebro-vasculare atat ischemice, cat si hemoragice, neprivind la multitudinea cauzelor de fond declansatoare, poarta intotdeauna un caracter specific si consta in agravarea progresiva a complexului de perturbari pato-biochimice, determinate de scaderea concentratiei arteriale a oxigenului (hipoxemiei),
dereglarii metabolismului cerebral, cu dezechilibrarea potentialului electrolitic si energetic.
Stresul oxidativ induce o intensificare sporita a proceselor de oxidare, in conditiile deficitului functional al sistemului propriu antioxidant, conducand la activarea peroxidarii lipidelor, hiperproducerii de radicali liberi, sub actiunea carora are loc
modificarea proprietatilor functionale a fermentilor, glucidelor si proteinelor.
In conditiile perturbarii proceselor
energogeneratoare, dezechilibrul metabolismului energetic celular provoaca repercusiuni negative severe asupra structurilor neurogliale conducand spre apoptoza celulara.
La NeoKlinik in cadrul terapiei de recuperare a sechelelor post AVC, cu scopul imbunatatirii aprovizionarii tesutului cerebral cu oxigen este utilizat ozonul medical, inclusiv si sub forma de solutii fiziologice ozonate suprasaturate.
Ozonul medical, administrat parenteral determina un sir de efecte benefice, cum ar fi: creterea viscozitatii si elasticitatii eritrocitelor, imbunatatirea proprietatilor reologice a sangelui, stimularea activitatii functionale a fermentilor, proteinelor si eritrocitelor.
Alaturi de Ozonoterapie, in programul de reabilitare dupa un accident vascular cerebral sunt incluse si tehnicile de fiziokinetoterapie si hidrokinetoterapie prin care evaluam si tratam problemele legate de miscare, echilibru si coordonare.

 
Oferta speciala - Ameliorare in Gonartroza si Dureri de Genunchi-Cost 1500 lei/11 nopti
Costul programului de recuperare si ameliorare in afectiunile GENUNCHILOR propus de Neoklinik este de 1500 lei se desfasoara pe o perioada de 12 zile/11 nopti si include:
-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeutice,
- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapie/zi lucratoare,
- ozonoterapia aplicata prin infiltratii subcutane periarticular genunchi,
- monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) in valoare de 880 lei/pacient/11 nopti- Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie.
-Mesele (pensiune completa-meniu fix in valoare de 770 lei) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii.

Durerea de genunchi este una dintre cele mai des intalnite probleme in randul populatiei, fiind cauzata de nenumarate afectiuni si conditii.
Ozonoterapia, Fizioterapia, Kinetoterapia in bazin sau la sala, încadrate într-un program de recuperare individualizat, ocupă un loc important şi bine stabilit în managementul şi tratamentul bolilor ce afecteaza articulatia genunchilor.
Totodată, tratamentul de recuperare are rolul de a menţine cel mai mare grad de capacitate funcţională şi de independenţă a pacientului.
Introdus periarticular, subcutan, ozonul se dizolva rapid in mediile lichide (sange, lichid interstitial), nu ramane in forma gazoasa, si activeaza metabolismul celular cu efect antiinflamator si musculo-relaxant, ducand la scaderea durerilor din zona articulatiei.
Tratamentul de recuperare are rolul de a menţine cel mai mare grad de capacitate funcţională şi de independenţă a pacientului

 
Oferta speciala - Ameliorare in Discopatie Lombara la NeoKlinik
Costul unui program de Recuperare si Ameliorare in DISCOPATIE LOMBARA este de 1500 lei/11 nopti si include:
- consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice
-10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin infiltratii subcutan paravertebral asupra segmentului lombar de coloana
-40 proceduri fiziokinetoterapeutice
-monitorizare TA in zilele de tratament

-Cazarea(loc in camera dubla categoria 3 stele) in valoare de 880 lei/pacient/11 nopti- Gratuit, mai putin in intervalul 24 Iunie-9 Septembrie.
-Mesele (pensiune completa-meniu fix in valoare de 770 lei) sunt asigurate gratuit pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii.

In tratamentul DISCOPATIILOR LOMBARE, amestecul de oxigen-ozon acţionează asupra verigilor principale din „cercul vicios” al fiziopatologiei durerii de spate. Efectul terapeutic se obţine prin următoarele mecanisme:
-acţiunea antiinflamatorie a ozonului se explica prin capacitatea lui de a bloca secreţia substanţelor (mediatorilor) care întreţin inflamaţia în ţesuturi;
-ozonul produce o oxigenare tisulară masivă fiind cunoscut faptul că durerea apare în ţesuturile hipooxigenate. Oxigenarea la rândul său intensifică procesele metabolice din ţesuturile afectate şi stimulează eliminarea produşilori metabolici intermediari care stimulează receptorii dureroşi;
Din punct de vedere electrofiziologic ozonul este un antagonist natural al durerii. Prin eliberarea formelor active de oxigen se reechilibrează raportul cation-anionionic din membrana celulară;
-ozonul inhibă activitatea enzimelor catabolice din ţesutul cartilaginos al discului intervertebral în cazul conflictelor disco-radiculare;
-ozonul stimulează mecanismele reparatorii din ţesuturi prin activarea fibroblaştilor – celule ale ţesutului conjunctiv care participă la sinteza colagenului;
-acţiune modulatorie asupra sistemelor pro- şi antioxidante din organism;
-ameliorarea circulaţiei sangvine periferice prin creşterea microcirculaţiei, fluidificării sângelui, a elasticităţii eritrocitelor;
-acţiune miorelaxantă

 
Contact
Telefon: 0741039292
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Moneasa

Harta site
©TurismVirtual 2016