logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Santana-clinica De Recuperare Medicala Si Ozonoter Moneasa

Tefefon: 0741039292

Parerea turistilor
9.9
Impresie generala
9.5
Pret/Calitate
10
Servicii, facilitati
10
Personalul
10
Curatenie
10
Locatia
10
adauga parerea ta

9.8
mircea

Celor cu copii nu le recomand. Au un program strict. Atmosfera calda, primitoare, atentie, servicii medicale foarte bune. Restaurantul este foarte spatios, mancarea cu gust.


10.0
Andrei Stan

Clinica este deosebita si insfarsit am putut gasi medici deschisi la minte. N-am avut nimic de obiectat, au respectat timpul pentru proceduri, totul a fost bine organizat. Bazinul cu apa incalzita, restaurantul modern, camerele zugravite recent. Pacat ca nu au contract cu CAS.


Facilitati generale Hotel Santana-clinica De Recuperare Medicala Si Ozonoter


incalzire_centrala  Incalzire centrala
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
wireless  Conexiune wireless
seif  Seif
receptie  Receptie 24/24h
parcare_suprav  Parcare supravegheata
mic_dejun  Mic-dejun inclus in pret
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
frigider  Frigider
TV  TV
birou  Birou
cablu_TV  Cablu TV
Activitati de relaxare
piscina  Piscina
masaj  Masaj
wellness  Centru spa & wellness
Oferta speciala - Ameliorare cu ozonoterapie in Osteoporoza tratament balnear
Antrenamentul fizic moderat intareste oasele si muschii, imbunatateste echilibrul, coordonarea si flexibilitatea, aspecte deosebit de importante pentru persoanele in varsta si cele diagnosticate cu osteoporoza. Cercetarile avand ca subiecti femeile aflate la menopauza care fac exercitii aerobice si de rezistenta au raportat o cantitate mai mare de masa osoasa.

In tratamentul Osteoporozei sunt indicate alaturi de ozonoterapie si procedurile de fizioterapie :curenţii galvanici, curenţii de joasă frecvenţă, ultrasunetele, laserterapia, masajul terapeutic sau diatermia.
Clinica-Hotel Neoklinik din Statiunea Moneasa, va propune un program de ameliorare si preventie in Osteoporoza!
Conform datelor Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Osteoporoza se numara printre bolile majore ale epocii moderne. Odată instalată osteoporoza, nu este posibilă refacerea masei osoase. Totuşi, intervenţia precoce poate incetini progresia bolii.

1. La Neoklinik in statiunea Moneasa -Costul serviciilor medicale de preventie si ameliorare in osteoporoza este de 2000 lei/10 zile de tratament si include:
-consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice
-ozonoterapia aplicata sistemic prin 10 sedinte de perfuzie ozonizata suprasaturata
-40 proceduri fiziokinetoterapeutice
-monitorizare TA in zilele de tratament

2. Costul Cazarii in Hotelul Clinicii (loc in camera dubla categoria 3 stele) este de 880 lei/pacient/11 nopti .

3. Costul Meselor:

-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 990 lei/persoana) sunt asigurate GRATUIT pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii pe tot parcursul anului in limita locurilor disponibile.

Total de plata: 2880 lei/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 500 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131

 
Oferta speciala - Recuperare cu ozonoterapie in afectiunile coloanei cervicale tratament balnear
1.La Neoklinik in statiunea Moneasa, Costul serviciilor medicale de Recuperare si ameliorare in Afectiuni ale Coloanei Cervicale este de 1500 lei/(10 zile de tratament) si include:
- consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice,
-10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin infiltratii subcutan paravertebral asupra segmentului cervical de coloana,
-40 proceduri fiziokinetoterapeutice,
-monitorizare TA in zilele de tratament.

2. Costul Cazarii in Hotelul Clinicii (loc in camera dubla categoria 3 stele) este de 880 lei/loc in camera dubla/11 nopti.

3. Costul Meselor
-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 990 lei/persoana) sunt asigurate GRATUIT pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii pe tot parcursul anului in limita locurilor disponibile.

Total de plata 2380 lei/pacient.

Programul terapeutic în tratamentul Durerilor Cervicale (tasari, potruzii, hernii de disc) prin ozonoterapie este extrem de simplu, bine tolerat şi constă în suplimentarea aportului de Oxigen Oxon prin Infiltraţii locale, subcutan, paravertebral asupra segmentului coloanei cervicale.
În total se fac intre 10 şedinţe de ozonoterapie intr-o sedinta aplicandu-se mai multe infiltratii, cu repetarea curelor terapeutice dupa 6 luni.
Pacienţii trataţi prin ozonoterapie constată rapid o diminuare efectivă a sindromului dureros cervical, o reducere a contracturii musculare paravertebrale şi creşterea mobilităţii coloanei cervicale, stare generală de bine, îmbunătăţirea somnului nocturn. Aceasta la rîndul său, în marea majoritate de cazuri duce la scăderea substanţială a consumului abuziv de medicamente (antiinflamatoare, calmante, antidepresive etc.) şi a reacţiilor adverse provocate de acestea. Se poate spune că ozonoterapia îmbunătăţeşte calitatea vieţii celor care suferă de dureri cervicale. În unele cazuri pot fi evitate intervenţiile chirurgicale. În încheiere trebuie menţionat faptul că ozonoterapia nu este un panaceu şi nu poate rezolva de una singură problema durerilor cervicale. Astfel vom utiliza asociat tehnicilor de ozonoterapie, medicina fizica prin stimuli bio-mecanici, kinetoterapie acvatica sau la sala si masaj. Este nevoie si de implicarea pacientului în proces
ul terapeutic.
-Trebuie revăzut modul de viaţă.
-Trebuie să se ducă o luptă intensă cu excesul ponderal, obezitatea.
-Trebuie să se acorde o mare atenţie exerciţiului fizic si corectarii pozitiilor vicioase
-Este importantă diminuarea şi eliminarea stresului cotidian.

 
Oferta speciala - Recuperare cu ozonoterapie in afectiuni ginecologice tratament balnear
Ozonul are proprietati de distrugere a bacteriilor, virusurilor si fungilor, ceea ce face ca acest tratament sa aiba rezultate extraordinare în afectiunile ginecologice dificile si rezistente oricarui alt tip de tratatement.

Candidoza vaginala poate fi tratata eficient. In cazul unei candidoze vaginale recidivante (4 sau mai multe infectii în decurs de un an), este necesar un tratamemt mai indelungat percum si un tratament complex de intretinere.

Afectiuni ginecologice care pot fi tratate cu ajutorul ozonului:

-infectii virale:

-Papilloma virus(HPV),virus incriminat in producerea cancerului de col uterin

-Herpes genital

-Alte infectii: Trichomonas,Chlamidia,Haemophilus(Gardnerella),micoplasma,etc

-Cervicitele cronice,cunoscute de femei ca „Rani pe col”,unele etichetate ca displazii, cu testul Papanicolau modificat-C III

-Afectiuni inflamatorii pelvine:anexite,metroanexite,endometrite

-Ovarita sclerochistica cu acnee-sau ovare micropolichistice

-Mastoza fibrochistica-a sanilor

-Dereglarile de menstruatie

-Durerile la menstruatie

Te putem ajuta daca te confrunti cu : Cervicite Cronice, Afectiuni inflamatorii pelviene , Infectii Virale-Papiloma Virus, Infectii vaginale cu Candidata rezistenta la medicamente, Herpes genital, Distrofie vulvara sau alte afectiuni bacteriene, virale sau inflamatorii cronice.

Alaturi de ozonoterapie vom utiliza si proceduri din gama alopata de fiziokinetoterapie, tehnici prin care se vor aborda probleme de tip osteoarticular sau postura.

1. La NeoKlinik in statiunea Moneasa -Costul serviciilor medicale pentru recuperare si ameliorare in Afectiuni de tip Ginecologiceste de 2000 lei (10 zile de tratament) si include in acest cost:

-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeutice,

- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapeutice/zi lucratoare,

- 10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin insuflatii vaginale

- monitorizarea tensiunii arteriale in zilele de tratament

2. Costul Cazarii in Hotelul Clinicii (loc in camera dubla categoria 3 stele) este de 880 lei/pacient/11 nopti .

3. Costul Meselor:

-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 990 lei/persoana) sunt asigurate GRATUIT pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii pe tot parcursul anului in limita locurilor disponibile.

Total de plata : 2880 lei/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 500 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131

 
Oferta speciala - Recuperare cu ozonoterapie in afectiuni circulatorii tratament balnear
Programul de recuperare se adreseaza pacientilor cu afectiuni circulatorii, inclusiv celor cu Arteriopatie fara ischemie critica. Arteriopatiile reprezinta afectiuni ale peretilor arteriali. Recuperarea medicala are un rol deosebit de important pentru incetinirea evolutiei arteriopatiilor si imbunatatirea nivelului functional al pacientului.

Astfel vom utiliza tehnici de ozonoterapie, medicina fizica prin stimuli bio-mecanici, kinetoterapie acvatica sau la sala si masaj.

Ozonul nu numai ca imbunatateste transportul de oxigen in conditii aterosclerotice ischemice, dar de asemenea participa in cadrul porceselor metabolice mai profunde, in particular isi exercita actiunea in procesele de oxido-reducere, care iau loc in lantul respirator mitocondrial. Acest lucru imbunatateste folosirea oxigenului arterial spre indepartarea conditiilor de hipoxie si restaurarea functiilor celulare.

Prin medicina fizica vom urmari dezvoltarea circulaţiei colaterale în zonele cu circulaţie deficitară, creşterea presiunii de perfuzie în timpul exerciţiilor fizice, imbunătăţirea actului motor, ameliorarea hematozei şi facilitarea întoarcerii venoase, creşterea fluxului sanguin în musculatura scheletică, corijarea tulburărilor de mers si ameliorarea oxigenării locale.

1. La Neoklinik in statiunea Moneasa -Costul serviciilor medicale de preventie si ameliorare in Afectiuni Circulatorii este de 2000 lei/11 nopti si include:

-consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice

-ozonoterapia aplicata perfuzabil

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice

-monitorizare TA in zilele de tratament

2. Costul Cazarii in Hotelul Clinicii (loc in camera dubla categoria 3 stele) este de 880 lei/pacient/11 nopti.

3. Costul Meselor

-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 990 lei/persoana) sunt asigurate GRATUIT pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii pe tot parcursul anului in limita locurilor disponibile.

Total de plata: 2880 lei/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 500 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131

 
Oferta speciala - Recuperare cu ozonoterapie in afectiunile genunchilor tratament balnear
Durerea de genunchi este una dintre cele mai des intalnite probleme in randul populatiei, fiind cauzata de nenumarate afectiuni si conditii.
Ozonoterapia, Fizioterapia, Kinetoterapia in bazin sau la sala, încadrate într-un program de recuperare individualizat, ocupă un loc important şi bine stabilit în managementul şi tratamentul bolilor ce afecteaza articulatia genunchilor.
Totodată, tratamentul de recuperare are rolul de a menţine cel mai mare grad de capacitate funcţională şi de independenţă a pacientului.

Introdus periarticular, subcutan, ozonul se dizolva rapid in mediile lichide (sange, lichid interstitial), nu ramane in forma gazoasa, si activeaza metabolismul celular cu efect antiinflamator si musculo-relaxant, ducand la scaderea durerilor din zona articulatiei.
Tratamentul de recuperare are rolul de a menţine cel mai mare grad de capacitate funcţională şi de independenţă a pacientului

1. La Neoklinik in statiunea Moneasa -Costul serviciilor medicale de recuperare si ameliorare in afectiunile genunchilor propus este de 1500 lei (10 zile de tratament) si include:
-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeutice,
- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapie/zi lucratoare,
- ozonoterapia aplicata prin infiltratii subcutane periarticular genunchi,
- monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale

2. Costul Cazarii in Hotelul Clinicii (loc in camera dubla categoria 3 stele)este de 880 lei/pacient/11 nopti.

3. Costul Meselor:

-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 990 lei/persoana) sunt asigurate GRATUIT pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii pe tot parcursul anului in limita locurilor disponibile.

Total de plata: 2380 lei/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 500 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131

 
Oferta speciala - Recuperare cu ozonoterapie in Arteriopatie fara ischemie critica tratament balnear
Programul de recuperare se adreseaza pacientilor cu Arteriopatie fara ischemie critica.
Arteriopatiile reprezinta afectiuni ale peretilor arteriali. Recuperarea medicala are un rol deosebit de important pentru incetinirea evolutiei arteriopatiilor si imbunatatirea nivelului functional al pacientului.

Astfel vom utiliza tehnici de ozonoterapie, medicina fizica prin stimuli bio-mecanici, kinetoterapie acvatica sau la sala si masaj.

Ozonul nu numai ca imbunatateste transportul de oxigen in conditii aterosclerotice ischemice, dar de asemenea participa in cadrul porceselor metabolice mai profunde, in particular isi exercita actiunea in procesele de oxido-reducere, care iau loc in lantul respirator mitocondrial. Acest lucru imbunatateste folosirea oxigenului arterial spre indepartarea conditiilor de hipoxie si restaurarea functiilor celulare.

Prin medicina fizica vom urmari dezvoltarea circulaţiei colaterale în zonele cu circulaţie deficitară, creşterea presiunii de perfuzie în timpul exerciţiilor fizice, imbunătăţirea actului motor, ameliorarea hematozei şi facilitarea întoarcerii venoase, creşterea fluxului sanguin în musculatura scheletică, corijarea tulburărilor de mers si ameliorarea oxigenării locale.

1. La NeoKlinik in statiunea Moneasa -Costul serviciilor medicale de preventie si ameliorare in Arteriopatia fara ischemie critica este de 2000 lei/(10 zile de tratament)si include:
-consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice
-10 sedinte-ozonoterapia aplicata prin perfuzie cu solutie ozonizata suprasaturata
-40 proceduri fiziokinetoterapeutice
-monitorizare TA in zilele de tratament

2. Costul Cazarii in Hotelul Clinicii (loc in camera dubla categoria 3 stele) este de 880 lei/pacient/11 nopti.

3. Costul Meselor:

-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 990 lei/persoana) sunt asigurate GRATUIT pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii pe tot parcursul anului in limita locurilor disponibile.

Total de plata : 2880 lei/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 500 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131

 
Oferta speciala - Recuperare cu ozonoterapie in Diabet tratament balnear
Datorită efectelor sale terapeutice, care acţionează asupra principalelor verigi fiziopatologice, ozonoterapia ocupă un rol important în tratamentul complex al diabetului zaharat tip I şi II.

Prin utilizarea ozonoterapiei în tratamentul complex al diabetului zaharat obtinem o crestre a permeabilitatii membranelor celulare pentru glucoză prin stimularea şuntului pentoz-fosfaţilor şi a glicolizei aerobe – mecanisme inhibate în diabet. Activarea acestor mecanisme duce la scădere hiperglicemiei printr-un consum mai eficient al glucozei de către ţesuturi. În final glucoza îşi recapătă principala funcţie – cea energetică, ţesuturile nu mai suferă din cauza deficitului energetic. Sunt inhibate procesele catabolice şi are loc normalizarea mecanismele de peroxidare a lipidelor.
Astfel ozonoterapia previne sau încetineşte evoluţia unor complicaţii ale diabetului zaharat cauzate de deficitul de glucoză în ţesuturi.

Programul de recuperare propus de NeoKlinik se desfasoara pe o perioada de 12 zile/11 nopti.

1. Costul serviciilor medicale este de 2000 lei si include in acest cost:
-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeuitice,
- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapie/zi lucratoare,
- ozonoterapia aplicata prin insuflatii rectale sau perfuzii cu solutie ozonizata 10 sedinte,
- monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale

2. Costul Cazarii in Hotelulu Clinicii (loc in camera dubla categoria 3 stele) este de 880 lei/pacient/11 nopti.

3. Costul Meselor:

-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 990 lei/persoana) sunt asigurate GRATUIT pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii pe tot parcursul anului in limita locurilor disponibile.

Total de plata: 2880 lei/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 500 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131

 
Oferta speciala - Ameliorare cu ozonoterapie in Artroze
Mereu suntem intrebati daca vindecam boli aici la NeoKlinik. Nu ! Nu putem face aceasta dar totusi, bolile depistate la timp pot fi tinute sub control. Aplicarea timpurie a unor terapii eficiente constituie singura metoda de oprire sau incetinire a evolutiei bolilor si de reducere a durerilor.
Artritele, artrozele pot determina in timp handicap, incapacitate de munca sau dependenta pacientului de familie, afectand sever calitatea vietii tuturor celor implicati.
Fie ca esti tu cel care ai suferinta sau poate ca este unul dintre parintii tai, te sfatuim sa nu amani preventia si/recuperarea !

Acest program se adreseaza pacientilor care doresc sa trateze o singura artroza.

1. La Neoklinik in statiunea Moneasa -Costul serviciilor medicale pentru recuperare si ameliorare in Artroza (o singura incheietura) este de 1500 lei (10 zile de tratament ) si include in acest cost:
-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeutice,
- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapie/zi lucratoare,
- ozonoterapia aplicata prin infiltratii subcutane pe zona articulatiei afectate 10 sedinte
- monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale

2. Costul Cazarii in Hotelul Clinicii (loc in camera dubla categoria 3 stele) este de 880 lei/pacient/11 nopti .

3. Costul Meselor:

-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 990 lei/persoana) sunt asigurate GRATUIT pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii pe tot parcursul anului in limita locurilor disponibile.

Total de plata: 2380 lei/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 500 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131

 
Oferta speciala - Recuperare cu ozonoterapie in afectiunile coloanei DORSALE tratament balnear
Durerea in zona coloanei toracale (Dorsale) poate fi de origine miofascială, de origine discogenă, în urma conflictului radicular, durere scheletică în cazul unor boli inflamatorii şi neoplazii, dureri provocate de afecţiuni ale organelor interne şi afecţiuni articulare, tulburări metabolice şi endocrine.

Printre factorii predispozanţi pentru durerile din zona coloanei Dorsale vom menţiona în primul rând suprasolicitarea anumitor grupuri musculare în combinaţie cu sedentarismul, nerespectarea regulilor de igeină a coloanei vertebrale, stresul cotidian, fumatul, tulburările metabolice, obezitatea etc.

Mecanismele fiziopatologice ale durerii de spate pot duce rapid la instalarea unui „cerc vicios” din care este foarte greu de ieşit în lipsa unor soluţii terapeutice eficiente. Tratamentul durerilor Dorsale cu un amestec de oxigen-ozon (ozonoterapia) poate fi una din acele solutii benefice pentru cei suferinzi. Afirmaţiile noastre se bazează pe studiile clinice efectuate de specialiştii în ozonoterapie din Germania, Italia, Spania, Mexic, Cuba, Rusia dar şi pe experienţa proprie a Centrului Medical „NEOKLINIK” şi a colegilor care au fost pionerii ozonoterapiei în România.

1.La Neoklinik in statiunea Moneasa -Costul serviciilor medicale de Recuperare si ameliorare in Afectiunile Coloanei Dorsale este de 1500 lei/10 zile de tratament si include:

-consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice

-10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin infiltratii subcutan paravertebral segment coloana Dorsala

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice

-monitorizare TA in zilele de tratament

2. Costul Cazarii in Hotelul Clinicii (loc in camera dubla categoria 3 stele) este de 880 lei/pacient/11 nopti.

3.Costul Meselor:

-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 990 lei/persoana) sunt asigurate GRATUIT pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii pe tot parcursul anului in limita locurilor disponibile.

Total de plata 2380 lei/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 500 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131

 
Oferta speciala - Ameliorare cu ozonoterapie in Pancreatita Cronica tratament balnear
Pancreatita cronică reprezintă inflamaţia prelungită a pancreasului, care conduce la deteriorarea ireversibilă a structurii şi funcţiilor pancreatice.
Absorbţia inadecvată a substanţelor nutritive conduce şi la scădere ponderală. În final pot fi distruse şi celulele pancreatice care secretă insulină, astfel încât treptat se instalează diabetul.

Medicul suspectează prezenţa pancreatitei cronice pe baza simptomelor sau a istoricului de crize de pancreatită acută. Analizele sanguine sunt mai puţin utile pentru diagnosticarea pancreatitei cronice în comparaţie cu pancreatita acută, însă pot arăta creşterea concentraţiei de amilază şi lipază. De asemenea, se pot folosi pentru a se monitoriza concentraţia sanguină a glucozei, care poate fi crescută.
Avand in vedere ca ozonul intensifica microcirculatia si mareste oxigenarea tesuturilor , aplicarea ozonoterapiei reduce edemul panceatic .

Ozonoterapia intensifica cedarea oxigenului tesuturilor insuficient aprovizionate cu sange, care a fost confirmata prin analiza compozitiei gazoase a sangelui. Cercetarile indelungate asupra masurarii gazelor sangvine au evidentiat reducerea Pa02 de Ia norma (40 mmHg) pana Ia 20 mmHg si chiar maijos (Rokitansky et al., 1981). Acest lucru insemna ca in tesuturile insuficient aprovizionate cu singe se elibereaza mai mult oxigen - un astfel de efect este imposibil de obtinut cu ajutorul me­ dicamentelor. Cresterea suplimentara a numarului ionilor de hidrogen din contul maririi capacitatii de tampon a hemoglobinei oxidate are de asemenea, un efect de dezoxigenare, cunoscut ca "efectul Bohr".
Efectul antiinflamator al ozonului conduce Ia restabilirea fluxului dereglat al secretului panceatic .

Ozonul este capabil sa oxideze compusii ce contin legaturi duble, in special, acidul arahidonic (20:4) i prostaglandinele sintetizate din el - substante biologic active, implicate in dezvoltarea si mentinerea procesului inflamator . In afara de aceasta, reduce gradul de hipoxie tisulara si restabileste procesele metabolice in tesuturile lezate din regiunea inflamatiei si corecteaza pH-ul si echilibrul electrolitic. Acesta este procesul pe care se bazeaza efectul efectul antiinflamator al ozonului. (Wong R., Gomez S.).
In ameliorarea sindromului durerii cronice un rot important i se atribuie restabilirii echilibrului dintre procesele peroxidarii lipidice si sistemul de aparare antioxidant si de activare a sistemelor mediatoare antinociceptive. Acest lucru reduce cantitatea de produse moleculare toxice ale peroxidarii lipidelor pe suprafata membranelor celulare care modifica functia enzimelor membranare ce participa in sinteza de ATP si intretinerea activitatii vitale a tesuturilor si organelor si care poate fi observat in multe afectiuni cronice, insotite de sindromul algic.

Aplicarea ozonoterapiei , datorita efectului analgezic al ozonului (RiUing S., Viiebahn R., 1987), exclude necesitatea administrarii analgeticelor. Actiunea bactericida si imunostimulatoare a ozonului permit efectuarea masurilor de profilaxie a complicatiilor septice in pancreatita cronica fara administrarea antibioticelor . De asemenea , se foloseste si capacitatea ozonului de a reduce hiperglicemia . Aceasta previne dezvoltarea diabetului zaharat secundar in pancreatita cronica sau permite reducerea dozei de insulina sau a altor preparate hipoglicemiante.
Astfel putem obtine o ameliorare a Pancreatiteti cronice si o stimulare a functiei exocrine a pancreasului prin tratamentul cu ozon.

1.La Neoklinik -Costul serviciilor medicale de ameliorare in Pancreatita Cronica este de 2000 lei (10 zile de tratament ) si include in acest cost:
-Consultatia medicala cu prescrierea conduitei terapeuitice,
- 4 tehnici de fizio-hidro-kinetoterapeutice/zi lucratoare,
- 10 sedinte de ozonoterapie aplicata prin insuflatie rectala
- monitorizarea zilnica a tensiunii arteriale

2.Cost Cazare (loc in camera dubla categoria 3 stele):
- 880 lei/pacient/11 nopti se va achita dupa cum urmeaza:

3.Cost Masa

-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 990 lei/persoana) sunt asigurate GRATUIT pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii pe tot parcursul anului in limita locurilor disponibile.

Total de plata: 2880 lei/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 500 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131

 
Oferta speciala - Ameliorare cu ozonoterapie in Insuficienta venoasa cronica tratament balnear
Introducerea în organism a amestecului de O2 şi O3 în doze terapeutice accelerează transportul O2 de către eritrocite, îmbunătăţeşte utilizarea O2 de către ţesuturi, măreşte tensiunea parţială a O2 în sângele arterial şi cel venos în rezultatul căruia se micşorează hipoxia, se îmbunătăţesc procesele microcirculatorii şi trofice în organe şi proprietăţile reologice ale sângelui, se restabilesc procesele de oxido-reducere şi funcţiile organelor.

Ozonul este un stimulator universal, care ia parte la multe procese biochimice intracelulare din organism, poate servi în calitate de imunomodulator. Amestecul de O2 şi O3 are acţiune antidoloră datorită oxidării algopeptidelor şi blocării sintezei prostaglandinelor.

Ozonul nu numai ca imbunatateste transportul de oxigen in conditii aterosclerotice ischemice, dar de asemenea participa in cadrul porceselor metabolice mai profunde, in particular isi exercita actiunea in procesele de oxido-reducere, care iau loc in lantul respirator mitocondrial. Acest lucru imbunatateste folosirea oxigenului arterial spre indepartarea conditiilor de hipoxie si restaurarea functiilor celulare.
Prin medicina fizica vom urmari dezvoltarea circulaţiei colaterale în zonele cu circulaţie deficitară, creşterea presiunii de perfuzie în timpul exerciţiilor fizice, imbunătăţirea actului motor, ameliorarea hematozei şi facilitarea întoarcerii venoase, creşterea fluxului sanguin în musculatura scheletică, corijarea tulburărilor de mers si ameliorarea oxigenării locale.

1.La NeoKlinik in statiunea Moneasa -Costul serviciilor medicale de preventie si ameliorare in Insuficienta Venoasa Cronica este de 2000 lei/10 zile de tratament si include:

-consultul medical initial cu prescrierea conduitei terapeutice

-ozonoterapia aplicata perfuzabil

-40 proceduri fiziokinetoterapeutice

-monitorizare TA in zilele de tratament

2. Costul Cazarii in Hotelul Clinicii (loc in camera dubla categoria 3 stele) este de 880 lei/pacient/11 nopti .

3. Costul Meselor:

-Mesele (pensiune completa-meniu fix- in valoare de 990 lei/persoana) sunt asigurate GRATUIT pe parcursul programului de tratament in Hotelul Clinicii pe tot parcursul anului in limita locurilor disponibile.

Total de plata : 2880 lei/pacient.

Rezervarile se efectueaza Online si Telefonic si sunt confirmate prin plata avansului bancar in valoare de 500 lei/pacient. Detalii puteti obtine telefonic la numerele: 0741039292, 0757571635, 0257313131

 
Contact
Telefon: 0741039292
trimite mesaj proprietarului
Alte unitati de cazare in Moneasa

Harta site
©TurismVirtual 2016