logo-turism-virtual

clasificare 1

Hotel Tarnava Odorheiu Secuiesc


Imagini
big
big
adauga parerea ta

Despre orasul odorheiu secuiesc.

Oraşul Odorheiu Secuiesc se întinde la poalele Munţilor Harghita, înconjurat de dealuri şi munţi, în inima Secuimii pe malul Târnavei Mari, la o altitudine de 447 m. Dezvoltarea istorică, economico-sociaă este strâns legată de evenimentele petrecute în Ţinutul Secuiesc. Acest orăşel cochet oferă numeroase posibilităţi de destinere prin potenţialul său de atractivitate.
Căi de acces: Din Miercurea Ciuc la 52 km, de la Târgu Mureş la 100 km, de la Cluj Napoca la 200 km se află oraşul, iar din Sighişoara la 52 km.

Hotelul

Aşezare: Hotelul are o situare ultracentrală, în vecinatatea faimosului Parc al Amintirilor. Din hotel, printr-o scurtă plimbare se poate admira centrul medieval al oraşului.
Apelaţi cu încredere la personalul nostru vorbitor de mai multe limbi străine.

CAMERELE

Hotelul Târnava*** îşi aşteaptă clienţii cu 72 de camere, din care 10 single, 57 camere cu două paturi, respectiv 5 apartamente, având o capacitatea totală de 145 de locuri. Camerele mobilate cu mult gust, cu o ambianţă plăcută sunt echipate cu telefon fix (naţional şi internaţional), internet, televizor.

RESTAURANTUL

Restaurantul hotelului îşi aşteaptă clienţii cu specialităţile casei, mâncăruri tradiţionale şi cu gusturile bucătăriei internaţionale.

Vă pregătiţi pentru un eveniment familial? Restaurantul cu o capacitate de 300 locuri este cel mai potrivit pentru organizarea recepţiilor, balurilor, nunţilor.
Distracţie plăcută!

Sali de conferinte si evenimente:
Locaţie ideală, ca dumneavoastră să scăpaţi de griji organizatorice!
Sălile noastre de conferinţă secţionabile constituie locul ideal pentru găzduirea conferinţelor şi a diferitelor întruniri.

Pentru nuntă, Vă oferim locaţia superbă, cina gustoasă şi atmosfera de neuitat, iar la solicitarea Dvs. invităm muzicanţi şi vă decorăm sala. Restaurantul, cu o capacitate de 300 de locuri, dotat cu instalaţie de aer condiţionat este locul ideal penrtu sărbătorirea acestui eveniment marcant din viaţa dumneavoastră.

Centrul wellnes

Sunteţi abătut, obosit? Doriţi o relaxare? Sau vreţi doar să vă răsfăţaţi?

Centrul nostru de agrement vă oferă o varietate amplă de servicii pentru destinderea dvs. Savuraţi senzaţia revigorantă a saunei, masajului şi al jakuzziului! Profesioniştii noştrii vă introduc în plăcerile şi efectele benefice ale masajului relaxant, reflexologic şi revitalizant.Facilitati generale Hotel Tarnava


incalzire_centrala  Incalzire centrala
spalatorie  Servicii de spalatorie
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
calcat_haine  Servicii de calcat haine
sala_conferinte  Sala de conferinte
wireless  Conexiune wireless
lift  Lift
bar  Bar
seif  Seif
receptie  Receptie 24/24h
wake_up  Wake-up
parcare_suprav  Parcare supravegheata
mic_dejun  Mic-dejun inclus in pret
Dotari in camere
telef  Tefefon
baie_dus  Baie cu cabina de dus
aer_cond  Aer conditionat
TV  TV
internet  Conexiune internet
uscator_par  Uscator de par
minibar  Minibar
birou  Birou
halat_baie  Halat de baie & papuci
cablu_TV  Cablu TV
Activitati de relaxare
sauna  Sauna
jacuzzi  Jacuzzi
masaj  Masaj
Contact
Alte unitati de cazare in Odorheiu Secuiesc

Harta site
©TurismVirtual 2016