logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Panorama Odorheiu Secuiesc


Imagini
big
adauga parerea ta

La numai 1000 de metri de centrul orasului Odorheiu Secuiesc, pe strada Moricz Zsigmond nr. 76 se gaseste pensiunea Panorama intr-o zona verde. Este locul ideal pentru persoanele care doresc un loc de odihna, o ambianata linistita, confortabila, departe de zgomotul orasului.

Pentru cazare pensiunea dispune de 8 camere cu cate 2 paturi, iar doua din aceste camere au jacuzzi. Pensiunea are 4 paturi suplimentare pentru cazul in care vor fi cazate mai multe persoane, in urma caruia ofera spatiu de dormit pentru 20 de persoane.

In afara de aceste camere mai exista si o camera special amenajata pentru persoanele cu handicap, tinand cont in acest fel de normele europene. Camerele au o suprafata de 18-20 mp, in fiecare baie se gaseste baie proprie. Camerele sun confortabile , bine amenajate, o sala de conferinte, sauna, internet wireless si personal bine pregatit, care va sta la dispozitia dumneavoastra pentru eventualele cerinte.

Pensiunea mai are o parcare asigurata, in spatiu inchis si supravegheat. In timpul liber turistii pot merge in excursii, la teatru, pot face sport sau orice alte programe facultative. Deasemenea, noi va vom tine la curent cu informatiile necesare despre evenimentele desfasurate in orasul nostru pe perioada sejurului dumneavoastra.

Facilitati generale Pensiunea Panorama


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
incalzire_centrala  Incalzire centrala
spalatorie  Servicii de spalatorie
parcare  Parcare
restaurant  Restaurant
room_service  Room-service
org_evenim  Organizare de evenimente speciale
mic_dejun  Mic-dejun inclus in pret
Dotari in camere
telef  Tefefon
baie_dus  Baie cu cabina de dus
frigider  Frigider
TV  TV
internet  Conexiune internet
uscator_par  Uscator de par
minibar  Minibar
Activitati sportive si de divertiment
inchiriere_ATV  Inchiriere_atv
Activitati de relaxare
sauna  Sauna
masaj  Masaj
Contact
Alte unitati de cazare in Odorheiu Secuiesc

Harta site
©TurismVirtual 2016