logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Brigitta Praid


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Localitatea Praid, la poalele Muntii Ghiurghiului (altitudinea de circa� 500 metri),� se� gaseste cea mai mare mina de sare din toata Transilvania. Tratamentele climatoterapiei ce au loc in interiorul minei, atrag foarte multi turisti.

Pensiunea Brigitta se afla la doar la 800 metri de Salina Praid, pe malul paraului Tarnava Mica.Va pune la dispozitie: - 2 camere:- 1 pat dublu si 1 pat simplu, apa calda in permanenta , Dolce TV si baie proprie. -1 bucatarie bine utilata cu : Aragaz, ,Cafetiera,Farfurii,Pahare,Cesti,Cratite, Cuptor cu microunde ,Vesela, Fata de masa, Stergatoare . Gratarul din curte, 1 terasa acoperita si loc de parcare auto�.

Tratamentul de speleoterapie si climatoterapie este� practic procedeul de inhalare a aerului din mina, cu efecte benefice in cazul bolilor respiratorii : astmatice,� alergice si bronsitice. Tratamentul� are loc� la o adancime de 120 metri . Durata recomandata� a tratamentului este� minim 10 zile, dar inainte de a incepe� pacientul trebuie� sa se consulte cu un medic, lucru posibil zilnic (inclusiv sambata si duminica) la cabinetele medicale� din Praid.

Exista in apropiere si un strand amenajat, cu apa sarata. Apa iodurata si sarata� are� efecte benefice psihic si fizic. Baile sarate actioneaza asupra organismului si� are� urmatoarele efecte: Calmant, cicatrizant,relaxant fizic si psihic,� sterilizator pentru piele si mucoase, antiinflamator, vasodilatator.

Facilitati generale Pensiunea Brigitta


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
gratar  Acces gratar
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
Contact
Alte unitati de cazare in Praid
9.9
La
0.3 KM
Pret
200 RON
10
La
1.4 KM
9.9
La
0.4 KM
10
La
0.4 KM
Pret
160 RON
9.3
La
1.2 KM
9.8
La
1.4 KM
10
La
1.5 KM
9.9
La
1.5 KM
8.9
La
1 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016