logo-turism-virtual

clasificare 2

Pensiunea Brigitta Praid


Imagini
big
big
big
adauga parerea ta

Localitatea Praid, la poalele Muntii Ghiurghiului (altitudinea de circa  500 metri),  se  gaseste cea mai mare mina de sare din toata Transilvania. Tratamentele climatoterapiei ce au loc in interiorul minei, atrag foarte multi turisti.

Pensiunea Brigitta se afla la doar la 800 metri de Salina Praid, pe malul paraului Tarnava Mica.Va pune la dispozitie: - 2 camere:- 1 pat dublu si 1 pat simplu, apa calda in permanenta , Dolce TV si baie proprie. -1 bucatarie bine utilata cu : Aragaz, ,Cafetiera,Farfurii,Pahare,Cesti,Cratite, Cuptor cu microunde ,Vesela, Fata de masa, Stergatoare . Gratarul din curte, 1 terasa acoperita si loc de parcare auto .

Tratamentul de speleoterapie si climatoterapie este  practic procedeul de inhalare a aerului din mina, cu efecte benefice in cazul bolilor respiratorii : astmatice,  alergice si bronsitice. Tratamentul  are loc  la o adancime de 120 metri . Durata recomandata  a tratamentului este  minim 10 zile, dar inainte de a incepe  pacientul trebuie  sa se consulte cu un medic, lucru posibil zilnic (inclusiv sambata si duminica) la cabinetele medicale  din Praid.

Exista in apropiere si un strand amenajat, cu apa sarata. Apa iodurata si sarata  are  efecte benefice psihic si fizic. Baile sarate actioneaza asupra organismului si  are  urmatoarele efecte: Calmant, cicatrizant,relaxant fizic si psihic,  sterilizator pentru piele si mucoase, antiinflamator, vasodilatator.

Facilitati generale Pensiunea Brigitta


acces_bucatarie  Acces bucatarie
gradina  Gradina
parcare  Parcare
loc_joaca  Loc de joaca pentru copii
gratar  Acces gratar
Dotari in camere
baie_dus  Baie cu cabina de dus
TV  TV
Contact
Alte unitati de cazare in Praid
10
La
1.4 KM
9.9
La
0.4 KM
9.9
La
0.3 KM
Pret
170 RON
10
La
0.4 KM
Pret
110 RON
9.3
La
1.2 KM
9.8
La
1.4 KM
10
La
1.5 KM
9.9
La
1.5 KM
8.9
La
1 KM

Harta site
©TurismVirtual 2016